![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 3 tane cisse ederse hemen cisseyi gönderelim 1.5 milyon alıyo çok fazla vasat topçuya... sivok,serdar kurtuluş,fahri tatan gibi oyuncular o bölgede oynayabiliyo...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Ben Cisse yi hemen satarim talip olsa. 3-4 tane ön libero var simdi.Sivok dan cok umutluyum,hem genc hem kaliteli oyuncu eger uyum sorununu cabuk atlatirsa 100de100 takima büyük katki saglar. Zaten bizim derdimiz defans degil ön libero ve takim defansi yani orta sahadan defansa yardimlasmanin düsük oldugunu düsünüyorum ve Cissenin bu yükü kaldiramadigindan dolayi problem yasiyorduk. Yeni transferlerlen hem defans hem ortasaha düzeldigini düsünüyorum ve gelcek sezon icin Nuri Sahini alip transferi kapatalim.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bekle ve Gör ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | işte hayalini kurduğum defans !!!! sağda ali tandoğan ortada gökhan zan ve tuna üzümcüüü solda ise ibrahim üzülmez ![]() aman Allahım kabus gibi bakiyi arayacakmıyız neyiz bu seric ve zapo patlar diyor herkes sivok da halen sakat ise takım halinde göçtük
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | alı tandoganı gondermedık bı de sozlesme verdık ne ısı war abı onun bu takımda?bence ılk gonderılmesı gereken tandogandı besıktasa yakısmıyo oyle oyuncu bı de gereksız gereksız hakeme ıtırazlar kendını sureklı yere atmalar fln oynadıgı futbol da bıseye benzemıo
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | benim bu çeklerden umudum yok.çekler devamlılıgı olan futbolcular olmuyo pek ama inş yanılırız bekleyelim görelim. halbuki defansada lagrotaglie,silvinho, tuhram gibi adamlar olsaydı rahatlardık ama nasip..
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tomáš Zápotočný; yahu bu adam nerde hiç bir yerde haber yok bjk ın resmi sayafasındaki oyuncu listesinde de yok adı defans göcük gibi yine??????
__________________ Ne Fener Ne De Cimbom Farketmez...Kartal Affetmez! | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Zaponun transferi için Gordon ve Higuain'in kesin olarak gönderilmesi bekleniyor...İmzalar bugün yarın atılır kesin olarak... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/63976-defansi-duzelttik-mi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 08-06-2008 00:43 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |