![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya bırakın trabzon bizden korksun bu maçı almamız lazım.alamasakda her şeyin sonu değil ama o moralsizlikle arka arakaya yenilgiler beraberlikler gelebilir uefa kupası maçıda var kötü bi zamana gelmiş bu maç...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inş. kazanrız bu sene süpr başladık böle devm etsin inş.
__________________ siyah yaşam beyaz ölüm... ![]() siyahın yanına beyaz koyduk yıllardır biz bu renlkere baş koyduk yağmurlarda çamurlarda sıtadları doldurduk beşiktaş sen bizim herşeyimizsin | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Arkadaşlar yattara oynuyomuş kesinlikle ibrahimi oynatması lazım hoca yoksa yattarayı tello imkansız tutamaz şunu sonuna kadar izleyin tello imkansız asrın hatası olur. İbrahimden başkası asla tutamaz bu yaratığı Yattara Show Trabzonspor free watch video clips download database services Video75 English Video Search
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Avni Akerde cimlere gomerler bizi cok zorrr bir mac olacak. yattara solbeki darmadagan eder. Ertugrul hocaya cok buyuk is dusuyor. hayirlisi diyorum ben.
![]() |
![]() | #59 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok zorlu bir mücadele olacak. Umarım kazanan biz oluruz... | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bazı arkadaşlar bırakın yattarayı felan demiş ama beşiktaşın maclarında yattaranın herzaman bize 1 golu oldunu unutuyolarkı sol tarafımız cok aksıyorkı oraya ertuğrul hoca önlem alamassa yattara orayı korüdora cevirir ve sonumuz kötü olur. Rıdvan Dilmenin yattara için bi yorumu var ben futbolcu olsaydım yattaranın karşısında oynasam ayağına girmeyi hiç düşünmezdim hiç deilse rezil olmam diyo rıdvan dilmen .., bugunki fotomac gazetesini okursanız aragonese sormuslar takımda en görmek istedin oyuncu kim diye yattara demiş onu izlerken ronaldoyu izledim sannki diyo adam.. bencede yattara cok önemli biri kesin önlem almamız lazım ona karşı yoksa avni akerden puan almamız hayal olur.
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |