![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #262 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | elinde ibrahim üzülmez, mehmet sedef gibi asıl mevkisi solbek olan oyuncular varken, baki gibi ağır, topu oyuna iyi sokamayan bir oyuncuyu solbeke koyarsan ve de bu yüzden kaybedersen eleştiririm tabi. koray sağ açık oynamadı ki hiç sağ iç oynadı. ama senin elinde kleberson dan başka önliberoya alternatifin yoksa 5 milyon euro verdiğin bir ortasaha oyuncusunu olan delgadoyu ricardinho yu kesip kadroya sokacağına önliberoda denersin. bu çok ta mantıklıdır. yok iyi bir önlibero almaya gücün yetiyorsa alırsın delgado ya da başka yer ararsın. | ||
![]() |
![]() | #263 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | hadi göster kendini biliyos nasil oynadini ama göster besiktas cok süper bir transfer etti diye hadi sana inaniyos
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #264 | ||
Guest
| yaa Delgado'nun futbol yapısı belli fiziği belli verdiği mücadele belli..bu adamı nasıl ön liberoda oynatmayı düşünüyorsunuz anlamadım...bu daha çok takımda Delgadoya yer açmak için yapılan bişey gibi geldi.. inşallah ikinci yarıda takıma katkısı büyük olur ne diyelim..bekleyip görecez... | ||
![]() | #265 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #266 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Bu ALeMDe ÇaRŞı ALaYıNa KaRŞı | |||
![]() |
![]() | #270 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | dönsün artık daha aktif daha yararlı olsun
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |