![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | şükür yüzümüzü güldürmeye başladın inş. güvenimizi boşa çıkarmayacak delgado ondan çok daha fazlasını bekliyoruz... | ||
| |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
aynen katılıyorum sana o kadar para etmez işte o kadar yıllık parayı hak etmiyo wesayire ...... biz 10 numaramızdan emindik delgado sadace star olmak istemiyo bunun takım içindeki düzeni bozcagı yönünde demecleri wardı yönetim kaptanlık wererek bunu iyi yönde kullandı.... biz formamızında oyuncularında beşiktaşlı we beşiktaş ruhunun herzaman arkasındayızzz.....bazılarının aşkı hiç bitmez.....aşk dedigin cuma cumartesi pazar değildir...anlayan anladı.....her gün her an her zaman kutsal bir aşk BEŞİKTAŞ.....gece kartalı.....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| |
| | #9 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Bazen agresif,sinirli,basit hatalar yapan biri bazende bebek yüzlü bi kahraman... teşekkürler delgado ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| |
| | #10 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |