![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #121 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Kalecinin kim olacağı önemli değil, F.Bahçe'ye gol atayım yeter. Lig daha bitmedi, şampiyon olabiliriz". Beşiktaş'ın genç yıldızı Serdar Kurtuluş, ikinci yarıdaki ilk hedefinin ezeli rakipleri F.Bahçe'ye gol atmak olduğunu söyledi. Serdar, "En çok hangi takım ve kaleciye gol atmak istersin" sorusuna, "En çok F.Bahçe'ye gol atmak istiyorum. Kalecinin kim olacağı önemli değil, yeter ki F.Bahçe'ye gol atayım. Benim için bunun çok büyük KARŞILIKLI GÜVEN Her futbolcunun aklında "Acaba formayı kaybeder miyim?" diye bir düşünce olduğunu söyleyen genç yıldız, "Eğer hocanız o formayı size güvenerek veriyorsa, hele ki böylesine büyük bir camiada bu şansı buluyorsanız; onu kaybetmemek için çok çalışacaksınız. Benim de oynadıkça güvenimle birlikte performansım da artıyor" yorumunu yaptı. ARTI MOTİVASYON İlk günlerde taraftar baskısından biraz ürktüğünü, ancak gün geçtikçe bunun futboluna artı motivasyon sağladığını belirten genç yıldız; en beğendiği üç tezahüratın, "Yağmurlu bir günde görmüştüm seni - Allah affeder, Çarşı affetmez ve Beşiktaşım oley" olduğunu söyledi. Serdar, şampiyonluk için de "Her şey bitmedi, bize inansınlar" dedi. Kaynak:Fotomaç | ||
|
![]() | #122 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç yıldız Serdar, Brezilyalı Ricardinho ile aynı takımda oynamasından dolayı çok şanslı olduğunu söyledi. Sambacı ile hiçbir konuda sorun yaşamadıklarını belirten Serdar, "Saha içinde hücum görevini Ricardinho, defansif görevi de ben üstleniyorum. Bu konuda gerçekten şanslıyım. Onunla oynarken, aynı zamanda bir şeyler öğrenmeye Kaynak:Fotomaç | ||
![]() | #123 | ||
Guest
| Serdar Kurtuluş: Şansımız sürüyor ![]() Genç futbolcu, “Lig daha bitmedi, hâlâ şampiyonluk şansımız var. Bize güvenin. En çok Fenerbahçe’ye gol atmak isterim. Hedefim A Milli Takım... Her şeyin bir sırası olduğunu düşünüyorum. Gece hayatım yok. Dışarıda gezmekten hoşlanmıyorum. Delgado’nun müthiş bir top tekniği var. Runje de tanıdığım en iyi kalecilerden... Formayı kaybetme endişem var. Zamanla şüphelerimden kurtulup daha iyi olacağım” diye konuştu. Kaynak:Fanatik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | #124 | ||
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Menajer Ceylan Çalışkan, Beşiktaş'ın elinde satıp para kazanabileceği bir çok futbolcu olduğunu söyledi. Çalışkan, "Beşiktaş'ın elinde başta Serdar olmak üzere Burak, Gökhan Zan, Bobo, Nobre gibi çok para edecek isimler var. Kartal'ın sırtı onlarla yere gelmez. 1-2 yıl sabır yeterli olur" dedi. Kaynak:Fotomaç | ||
![]() | #125 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hamal gibi çalışıyor helal olsun | ||
![]() |
![]() | #126 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
| ||
![]() |
![]() | #127 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya hakıkaten brawo bu adama o nasıl bı cıgerdır o nasıl bır gayrettır bole gıderse besıktas we mıllı takım 10 yıl on lıbero sıkıntısı cekmez bu cocugu elımızde zor tutarız gıbıme gelıo
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() |
![]() | #129 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | cok iyi bir oyuncu ama sanki kaleye sut cekmekden korkiyor bence biraz kaleyide yoklamasi lazim
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |