![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #182 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | ![]() ![]() ![]() Teknik direktör Tigana'nın Kayseri Erciyes maçı ile birlikte çift ön liberolu sisteme dönmesi bekleniyor. Ankaragücü karşılaşmasında Koray'ı tek ön libero oynatıp, Serdar'ı dinlendiren Fransız hocanın, Erciyes sınavında iki futbolcuya birlikte görev vereceği öğrenildi. Tigana bu yönde bir karar alırsa Kartal 4-4-2'ye dönecek.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #183 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Sağ bekte oynatsalardı bence Zan yokken mustafayı ortaya bakiyi dışarı ortasahayada fahir daha iyi olabilirdi düşüncesindeyim
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #184 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Genç oyuncumuz Serdar Kurtuluş, Turkcell Süper Lig'de lider Fenerbahçe ile aralarında 4 puanlık fark bulunduğunu, sarı-lacivertli ekibin, yapacağı 2 derbi maçı kaybetmesi durumunda kendilerinin şampiyon olacağına inandığını belirtti. Serdar, kulübün resmi internet sitesinde, ''Cola Turka ile Futbolcu Günlüğü'' köşesindeki söyleşisinde, çeşitli konulardaki soruları yanıtladı. Fenerbahçe ile ligde ve Fortis Türkiye Kupası'nda yapacakları maçlara değinen Serdar, kupada ilk maçı 1-0 kazandıklarını, rövanşta kendilerine beraberlik yetmesine karşın kazanmak için oynayacaklarını belirtirken, ligdeki şanslarını da şöyle değerlendirdi: ''Ligde şampiyonluğu belirleyecek kader maçı var. Fenerbahçe ile aramızda 4 puan var. Fenerbahçe'nin maç kaybedeceğine inanıyorum. İki takımın da fikstürü çok zor, ama bizimki onlara nazaran daha iyi. Fenerbahçe bizimle oynayacak, Galatasaray deplasmanı var ve Trabzonspor gibi güçlü bir takımla karşılaşacak. Bizim tek çıkış noktamız, bundan sonra puan kaybetmemek. İki takım da puan kaybederken, Galatasaray kazanıyor. Onların yarıştan kopmaması bizim için iyi, çünkü Fenerbahçe ile oynayacakları çok önemli bir maç var. Mecidiyeköy'deki derbide Galatasaray'ın puan kazanması, tüm maçlarımızı kazanmamız halinde bizim çok işimize yarayacak. Galatasaray bizi geçmediği sürece, bu durum bizim işimize yarar. Galatasaray-Fenerbahçe ve Beşiktaş-Fenerbahçe maçları ligin kaderini belirleyecek. Bundan sonra maç kaybetmez, Fenerbahçe de iki derbide yenilirse, şampiyon oluruz. Bana öyle geliyor ki bu öngörüm gerçekleşecek.'' -''MİLLİ TAKIMA SEÇİLMEK ÇOK ZOR''- Serdar, (A) Milli Futbol Takımı'nın çok kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu belirterek, ''Milli takıma seçilebilmek çok zor. Performansımın üzerine koyabilirsem, bu sene olmasa bile bir sonraki sene milli takımda oynayabileceğimi düşünüyorum'' dedi. Milli takımda, kendi mevkisinde oynayan Aurelio'yu çok beğendiğini vurgulayan genç futbolcu, ''Türkiye'deki en iyi liberolardan biri. İşini iyi yapıyor, oyun kuruyor, top kaptırmıyor. Bir takım için çok yararlı. Daha iyi çalışıp, milli formaya kavuşacağımı, Aurelio'yu keserek oynayacağımı sanıyorum'' diye görüş belirtti. Yenilgiyi hazmedemediğini, içinde hep kazanma hırsı bulunduğunu anlatan Serdar, bir futbolcunun kötü oynayabileceğini, ancak kötü mücadele etme hakkı bulunmadığını ifade etti. Serdar, gelecekle ilgili planlarını da şöyle açıkladı: ''Çocukluğumun takımı Beşiktaş'tayım. Bundan sonra milli takımda uzun yıllar değişmeyen isim olmak için çalışıyorum. Performansımın üstüne koyup devam edersem, o da olur. Son olarak Avrupa'da oynamayı düşünüyorum. İngiltere Premier Ligi hoşuma gidiyor. Oradaki futbol buradakinden çok farklı. Futbol yapımı, özellikle maç kondisyonu, hızlı ve teknik oyun açısından geliştirmem lazım. Bunu gerçekleştirdiğim takdirde, İngiltere'de forma giymek istiyorum.'' __________________
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #185 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Gerçekten çok iyi bir çıkış yakaladı. Bu çıkışı inşallah sürdürür.
__________________ Biz Malatya`daki Murat 131`leri Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız. Siyah beyazdı herşey Yere göğe sığamadı sığdıramadık... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |