![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #241 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hadi aslanım yha dön artık şu sağ kanadı eline bir al; bak tello aldı sol kanadı bi sağ kanadımız eksik çok beklettin bizi serdarrr
__________________ armamızdaki ayyıldız formalardaki tüm yıldızlara bedeldir! | ||
![]() |
|
![]() | #244 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne oldu sana nazarımı geldin seniz fazla tanımıyorum ama inş. özel hayatın iyidir çünkü organ nakli olan almayada bi oyuncu 3 ayda döndü sen nerednden nerede sakatlandında 6 aydır yoksun anlamış değilim bide ali tandoğan serdarın yokluğunda elinden geleni yaptı sağbek olmamsı rağmen lütfen eleştirmeyelim oda olmasa ne yapacaktık gerçek yeri ofanstı çünkü ali nin serdar ne olur dön sana sağbekte değil önliberoda ihtiyacımız var cisse serdar orta sahada olursa savunmada toparlar çünkü basan bi ortasaha olacak bence ligin en iyi defansı bizde çünkü orta sahamız savunmaya yardım etmemesine rağmen yinede iyiler şampiyonu yalnız bırakmayılm olimiyat bekle bizi 80 binle taraftar gör sende yetim kaldın çünkü şanzısdın çok bjk taraftırını görmedin seninde bayramın var hafta sonu sevin olimpiyat sende şenleneceksin biz gs taraftarına benzemeyiz seni gelin gibi süsleyceğiz maç sonuda damadına saygı duy ey olimpiyat stadı seneye çok bulucağaız çünkü stadımız yapılana kadar gurbeteyiz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #248 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tam olarak iyileşti bu arada 21 yaşında ![]()
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() |
![]() | #250 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Serdar Kurtuluş fiziğiyle,oyun anlayışıyla Beşiktaşa uzun seneler çok faydalı olacak bir futbolcu.Umarım şanssızlıklar yaşamaz. Bu arada Tigananın tek doğrusuydu serdarı orta alana adapte etmek nerdeyse.Bence çok iyi uyum sağladı.Gelecek yıl çift ön libero oyarsak birisi kesinlikle Serdar olmalı
__________________ Thank you mario but real princess is in another castle! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |