![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | kesn almamz lzm. .
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inönüdeyiz büyük ihtimal ezicez artı maçın pazartesi oynanması daha iyi çünkü perşembe uefa maççı var oyuncularımız 1 gün daha dinlenmiş olucak maç sanırım o yüzden pazartesi çünkü pazartesi oynanan diğer maçtan önce de uefa maçımız vardı
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | almamız evt kesin lazım inş. alırız hakemlerden yana korkum var ama
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
TFF MADEM BJK Yİ DÜŞÜNÜP MAÇI P.TESİ AKŞAMINA ALIYOR NİYE MAÇ SAATİNİ 20.00 OLARAK BELİRLİYOR? "DERTÖREN"YÖNETİMİ İNSANLARIN İŞTEN ÇIKIŞ SAATİNİ BİLMİYORLARMI? İNÖNÜYE GELEN HER SEYİRCİ BEŞİKTAŞ,KÖYİÇİ,SERENCEBEY,ORTAKÖY,BARBAROS,KABATA Ş VE ÇEVRESİNDENMİ GELDİĞİNİ SANIYORLAR ,İSTANBULUN BAŞKA Bİ YERİNDEN GELEN YOKMU İNÖNÜYE MESELA BENDENİZ HARAMİDERE-BEYLİKDÜZÜNDEN NASIL YETİŞEBİLİRİM MAÇA VE BENİM GİBİ YÜZLERCE MUHTELİF SEMTLERDE OTURANLAR? SAYIN "DERTÖREN" VE KOCA KAFA S.ENGİN BEŞİKTAŞIN HAKKI SADECE HAKEM HATALARI OLUNCA ARANMAZ TAKIMDAN HARİÇ 12.ADAMIN TARAFTARININ HAKKINIDA ARAYACAKSAN GALİP GELİNEN MAÇ SONRALARI TV LERE "MUHTEŞEM SEYİRCİMİZİN DESTEĞİ İLE"BAŞLAYAN KLIŞELEŞMİŞ LAFLAR İLE OLMAZ BU İŞLER BJK YÖNETİMİ OLARAK TFF YE MAÇ SAATİNİ 21.00 OLARAK DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUZ DİYECEKSİNİZ,UYANIN ARTIK KİMSENİN BJK Yİ DÜŞÜNDÜĞÜ YOK,TARAFTAR DESTEĞİNİ BU ŞEKİLDE KIRMANIN İNCE HESAPLARI UYANIN DERTÖREN....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | eğer perşembe günkü gibi oynarlarsa ben haccettepeden 5 yememizden korkuyorum.:S:S inşallah yanılırım.. Konu alev.bobo13 tarafından (05-10-2008 Saat 09:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Olası bir puan kaybında yer yerinden oynar!..Toparlanmak zor olur...Onun için bu maçı ne yapıp edip futbolcuların kazanması lazım, hocaya bir şey demiyorum burda, futbolculara diyorum sadece, onurlarını, gururlarını bi düşünsünler, ona göre çıkıp bu maçı kazansınlar!..Daha da rezil olmasınlar!..Hocanın yapabileceği tek şey var, tek forvete devam mı, yoksa çift forvet mi?Bu maçta Holosko-Nobre ikilisi oynamalı bence, Delgado kesilebilir de, oynayabilir de, sorun olmaz...Ama Tello'nun kesilmesini isterim bu maçta, Aydın oynayabilir, Serdar da...Açıkçası bu maç öncesi rahat değilim ama yine de kazanırız diyorum, kazanmak zorunda olduğumuz için...Holo ve Nobre'de gollerini atar... | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son dönemin formsuz ismi Tello mutlaka yedek olmalı. Solda Üzülmez-Aydın veya Seric-Aydın ikilisi olması daha mantıklı. Savunma olarak çok basit hatalar yapan Hacettepe karşısında tek forvet oynamakta yanlış olur. 4-4-2 ile başlamak yine iyi. Nobre ilk 11'de olmalı çünkü panik oynayan Hacettepe defansını her pozisyonda zorlar mutlaka. Bu maçı kazanmanın tek yolu baskı kurmak, diğer türlü gol dakikası geciktikçe oyuncularımızdaki baskı artar ve basit hatalar gelebilir yine..
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |