![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son dönemin formsuz ismi Tello mutlaka yedek olmalı. Solda Üzülmez-Aydın veya Seric-Aydın ikilisi olması daha mantıklı. Savunma olarak çok basit hatalar yapan Hacettepe karşısında tek forvet oynamakta yanlış olur. 4-4-2 ile başlamak yine iyi. Nobre ilk 11'de olmalı çünkü panik oynayan Hacettepe defansını her pozisyonda zorlar mutlaka. Bu maçı kazanmanın tek yolu baskı kurmak, diğer türlü gol dakikası geciktikçe oyuncularımızdaki baskı artar ve basit hatalar gelebilir yine..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bakalım hayırlısı ama ben maç kadrosunu cok merak ediyorum eğer bir kac yerde gördüğüm kadroyla cıkarsak en az 3 4 diyorum rahat alırız bu macı | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | macı alırsak cok buyuk avantaj yakalıycaz bu fırsatı kacırmamak gerek | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |