![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | imparator lucenin dediği gibi ilk yarım saat içinde gol yemez isek turu geçeriz | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Zor bir maç olacak..Rakip ne kadar iyi bir takım olduğunu,ilk maçta gösterdi..Açıkçası ben çekiniyorum bu maçtan..Beşiktaş'ımıza başarılar..Saldır Kartal'ım..
__________________ Bekçisiyiz Kopsa Kıyamet,Siyah Beyaz Bize Emanet.. | ||
| |
| | #3 | ||
| A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2-1 bizim maç
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
| |
| | #4 | ||
| Ç@rşı M@nisa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | -----------------------------------rüştü-------------------------------------------- ibrahim .t---------------------zapo--------------sivok-------------seric ekrem dağ-----------------------------------cisse------------------tello -----------------------------------------delgado----------------------- ---------------------------------bobo--------------holosko-------------- bu 11 le çıkalım.2-1 alırız. | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Çooook zor bir maç olacak, öyle kolay bir lokma degiller. Elenirsek sasirmam, hele de Saglam basimizdayken..
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Maçın çok zor geçeceği kesin, bu ilk maçtan belliydi zaten...Önce bir istatistik vereyim, Kharkiv takımı kendi sahasında kaybetmeyen bir takım, en son yenilgisini Everton takımından almış bildiğim kadarıylan, bide Ukranya liginde birine yenilmiş, geçen sene olması lazım...Bu sene de Shaktar'la deplasmanda berabere kalmış, Kievi'de deplasmanda mağlup etmiş, yanii büyük takımlara karşı deplasmanlarda iyi sonuçlar alıyor, kontra futbolunu iyi uyguluyor, biz yine iyi yırtmışız demekki, 1-0'lık skor iyi o yüzden...Taraftarlarında desteğiyle ilk dakikalardan itibaren büyük bi baskı kuracaklardır üstümüzde, bu baskıdan kurtulmamız şart, Uğur-Cisse ikilisine büyül iş düşecek burda, ilk 15-20 dk'yi hasarsız atlatırsak paniklemeye başlarlar, bu sefer oyun bizim kontrolümüzde olur, burda da iş Delgado'ya düşecek, sonra da Bobo-Holosko gibi oyunculara...Çok zor olacağa benziyor, ama ben nedense rahatım, bu turu ne yapar eder geçeriz gibime geliyor, kalede Hakan'da olsa gol yemeyeceğimizi düşünüyorum, 0-0, 0-1 gibi skorlarla turu atlarız... | ||
| |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #10 | ||
| bade ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inş. yeneriz ![]() | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |