![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu nerden nereye gelmiş öyle ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
hmm onu bilmiyodum. o zaman yah teklif götürme olayı tırışkadan dı yada Delgadonun başka planları vardı : )
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türk milli takımında oynarmısın sorusuna hayır yaşım daha genç Arjantin milli takımında oynamayı hedefliyorum demişti ama birkaç sene daha kalırsa Türk vatandaşlığına geçebilir. Bu arada bu vatandaşlık konusu geçen sezon basketbolda çok başımızı yaktı yabancı kontenjanından dolayı, bu sene işi sıkı tutuyorlar yöneticiler. ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | işalla geçer o zaman ilerde - bilgilendim saolasın =)
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gercekten cok ıı bı transfer hem senelık alacagı rakamda uygun gozukuyor turk statusunde oynuyacak olması daha bı guzel | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |