![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cuma 'ya koymusLar macı cok sinir oLdum yha..sırf seyirciyi kısıtLamak icin yaßıoLar ama daha cok ßekLerLer..ßiz orda oLucaz her sekiL..kesnLikLe aLıcaz ßu macı ßen inanıorum..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu maçı alırız gibi gözükyor Mustafa hocaya ve futbolculara güveniyorum ![]()
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bence çıkıp beşiktas gibi oynarsak ve cok büyük bi terslik olmazsa cok rahat kazanabilecegimiz bir maç...sivas gecen seneki formundan cok uzak büyütmeye hiç gerek yok...nobre(2) ve holoskonun golleriyle bu macı alacagız inşallah...beşiktasımıza basarılar... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | hadi hayırlısı ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | benim de korkum o...zira kayseri deplasmanında nobre bize lazım...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |