![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | yeneceğiz inş. bekle bizi fener GE-Lİ-YO-RUZ ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar lig tv nin yayın akışında maçımızı cumartesi saat 19.00 olarak gösteriyo hangisi doğru maç cumartesimi yoksa pazar günümü | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kart sınırında oyuncularımız var eskişehir maçında kart görmezlerse güzel olucak kaç aydır bu maçı bekliyorum nobre kesin gol atıcak eziklere delgado sivok tello cisse bu adamlarımız gününde olursa eze eze yeneriz ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben ezıklerle olan maclara artık derbı demıyorum derbı demek ıcın ezıklerın kalecısının kırmızı kart gormesı kaleye alex'ın gecmesi ve besıktasımızı o sekılde yenmesı gerek ancak o zaman derbı derım ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fener kocan geliyooooooor !! | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fener eduardo cısseyı sever ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | FeneVe 1 KaLa . . . Ölüm Sessizliği . . . şşşşşşşş | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |