![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | inşallah kazanırız diyecem ama işin açıkcası fazlada umutlu değilim ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | hadi beşiktaşım bana güzel bi doğum günü hediyesi ver... | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gerçekci olmak gerekirse hiç ümidim yok beraberlik bile sürpriz olur diyorum ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | fb macindaki gibi bir tetikci yollandiysa yine kazanma sansimizin oldugunu dusunmuyorum gs de lincoln,baros,arda ve mehmet topala ozellikle dikkat edilmeli
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu maçı alıp verdiğimiz puanları telafi etmemiz gerekiyor | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | açıkçası ne olacağını tahmin bile edemiyorum hakem faciası olmazsa beşiktaşımız elinden geleni yapsın yeter diyorum kazanamazsakta olsun sadece hakem karışmasın maça o zaman hiç bi zevk alamıyorum biz yenelim veya yenilelim iyi top oynayalım yenilsekte önemli değil o kadar zaten favori gs duruyor baskı yok bişey yok
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ilk kez yazıyorum foruma..arkadaslar zaman birlik zamanıdır..en ufak bir yenilgide bizi baltalamak isteyenlervar..titreyelim ve kendimize gelelim..basşka beşiktaş yok şimdi ölümüne destek zamanı..pazar akşamı samiyende olucam 1165 kartal yürekli kardeşimle beraber orayı cehenneme çeviricez..Şampiyon ol beşiktaşım mesut et bizi!!! | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu maçtan açıkcası yine gollü bir "mağlubiyet" bekliyorum... ama umarım kazanırız.. sevgili kardeşimm aklından geçenleri anlayabiliyorum inan aynı seyler benım kafamdanda aynıları geçiyor..ama foruma maglubıyet beklıorum yazmayalım..inan bana burayı okuyan o kadar çok insan varkı..beşiktaslı fenerlı basından olsun..biz umudumuzu kaybedersek bu beşktasa kım sahıp cıkar..ıyı nıyetınden suphem yok..anlayısın için saol.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |