![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Kiralık verilcekse 2. ligte bir takıma değil onunda istediği gibi süper ligte bir takıma kiralanmlalıl ii bir yetenek 2. ligte oynadı başarılı oldu birde süper ligte bir takıma verilip tecrübe kazandırılmalı
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
| |
| | #4 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Serdar Özkan bavulunu hazırladı Beşiktaş’ın gelecek vaadeden oyuncuları arasında gösterilen Serdar Özkan’a kiralık yolu gözüktü. 26.12.2006 Antalyaspor ve Samsunspor’un talip olduğu yıldız futbolcu, “Bu sezon şans bulamadım. Tecrübe kazanmam açısından kiralık olarak gitmem iyi olabilir. Şu anda tatildeyim. Birkaç gün içinde durumun netleşeceğini düşünüyorum. Gelecek sezon Beşiktaş’a hazır dönmeyi hedefliyorum” dedi. Serdar Özkan daha önce de kiralık olarak Akçaabat Sebatspor’da oynamıştı.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | vestel yada genclere gitse keske kiralik
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | işte ya biz genclere cok önem veriyoruz ... alırız kulübede çürütürüz sonra gönderir ve geri alamayız... bu mu yani alıyorsun madem kirala da adam gelişsin...alıp oturtursan bi işe yaramz ki o futbolcu hevesi kırılır bi kere... bilemiyorum artık.. bu cocukta iş var ama..
__________________ there are two things in my life 1.BEŞİKTAŞ 2.MORE BEŞİKTAŞ | ||
| |
| | #7 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ewet keşke kiralanmasada takımda oynasa bildiğim kadarıyla kiralandı
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #8 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Özkan'a veto Beşiktaş'ın genç yıldızı Serdar Özkan'ı isteyen kulüplere, siyah-beyazlılar "hayır" yanıtını veriyor. Yetkililer, "Serdar'ı Özkan kesinlikle satılmayacak. Belki kiralık olarak verebiliriz" ifadesini kullandılar. YÖNETİMİN NADİR DOĞRULARINDAN BİRİ...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | satilir mi bizim gelecegimiz bu cocuklar
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |