![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #42 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kesinlikle . seriç gökhan zan ali tandoğan gider
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 1. GÖKHAN ZAN adam milli takımda oynadının futbolu bjk oynamıyo 2. İBRAHİM ÜZÜLMEZ .kısaca bizi üzüyon ibo 5 senedir hep aynısın ya bırak artık futbolu geliştirimiyordun kendini evinde otur 3. Seriç mi Periçmi ne bence ben soyleyim koca bir sıfır sinan enginin bize kazık attıgı 4. Cisse kaç senondur bir mac aldırdını goremedim mehmet areollo betis de neler yapıyo 5. ali tandogan ver geri at ileri ileri çıkar orta açamaz açamazsa gitsin. demi. | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | en başta delgado nun gönderilmesi lazım,3 sezondur hiç bişey oynamıyo.. | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kimse duygusal davranmasın bu takıma 5 tane topçu lazım zaten neyi konusuyoruzki 16 hafta olmuş takımın 11 i belli değil daha gerçi 5 senedir belli değil bu iş zor çözülür yönetim mönetim değil transferler dandik delgado zapo sivok sseriç cisse bunlar kimdir nedir arkadas kaç maç kurtardılarki geldikleri takımda beşiktaşta kurtaracaklar | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |