![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ankara'dan başlamak istiyorum öncelikle...Aykut Kocaman iyi bir takım oluşturmuş, takım oyununu sahaya iyi yansıtıyorlar, ligdeki her takımı zorlar Ankaraspor, istediği zaman tabii!(Fb maçında da isteselerdi durum çok farklı olurdu)...Ama ne olursa olsun, rakip kim olursa olsun, İnönü'de puan kaybına tahammülümüz yok, helede bu noktada...Onun için rakibimiz ne kadar dişli olursa olsun bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum...Devreyi lider bitirmek istiyorsak kalan 3 maçımızı da kazanmalıyız zaten, 7 puan da yeterli olabilir liderlik için ama o puan kaybı yarın yaşanmamalı...Holo-Bobo-Nobre üçlüsünün oynamasını, Delgado'nunda kesilmesini umuyorum yarınki maçta, eminim takıma başka bir hava getirecektir bu değişiklikler...Yarınki maçta Bobo'dan goller bekliyorum...Nobre'de boş geçmez bu maçı da gol krallığı yarışındaki iddiasını sürdürür inş... | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
bade ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kazanırızz inş.... | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Çok tehlikeli bir maç.Gs maçına kadar olan periyodda 6 puan almalıyız.Bunun affı yok zaten.İnönüde puan kaybetmek saçmalık ve şampiynluktan uzaklaşmanın baş harfi olur.İnşallah pozitif futbol ve güzel bir oyunla maçı kazanırız... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |