![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dün akşam Boca nın maçında Riquelme yi seyrettim...adamın ne Alex le ne Lincoln le alakası yok..her haliyle duruşu ile bile lider..Bence ona en yakın adam elimizde idi ama el birliği ile kaçırttık adamı..Kim mi ? tabiiki Ricardinho..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ben Tabata'yı isterim.Dünyada Delgado'dan kötü bir 10 numara zaten yoktur. Tabata Delgado'dan çok daha iyi. Bizim yönetim uyusun bizde ağzımızın sularını akıtarak Lincoln'ü izlemeye devam edelim !!!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | kaynak nedir??? | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Büyük ihtimalle bu haber doğru oldu.İnşallah hayırlı olur.Bence çok gereksiz ama üzülmekte istemiyoruz.Gaziantepten aldığımız hiç bir futbolcunun hayrını göremedik.Şans yüzümüze güler inşallah.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Antepden gelen Toromana beğenmiyor olunsada Üzülmeze ve Ekrem dağın kötü olduğunu ve hayırlarını görmediğimizi mi söylüyorsun arkadaşım... Yapmayın allah aşkına Manu gibi takımlar Ji Sun park diye adını sanını duymadığımız arsenal gibi takımlarda bu adamıda nerden bulup getirtmişler birde oynatıyorlar diye iç çekmiyormuyuz... Tabatanın inş. olursa delgadodan daha kötü olacağını söyleyebilirmiyiz...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #9 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
valla antepten alinan topcuilardan hayir gormedik konusunda sana katilmiyorum toraman uzulmez senelerdir bu takimda oynuyorlar bana gore kesinlikle uzulmezi oynatmam o ayri konu ama adam 10 yildir hizmet ediyor bu senede ekrem geldi ekremide unutmayalim bence bu sezonun en onemli adamlarindan birisidir ekrem yani bence gayette hayrini goruyoruz gibime geliyor bana ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |