![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | şampiyonlar liginde başarıyı da tabata getirecek dimi ? allah allah ya...... | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Antepden gelen Toromana beğenmiyor olunsada Üzülmeze ve Ekrem dağın kötü olduğunu ve hayırlarını görmediğimizi mi söylüyorsun arkadaşım... Yapmayın allah aşkına Manu gibi takımlar Ji Sun park diye adını sanını duymadığımız arsenal gibi takımlarda bu adamıda nerden bulup getirtmişler birde oynatıyorlar diye iç çekmiyormuyuz... Tabatanın inş. olursa delgadodan daha kötü olacağını söyleyebilirmiyiz...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | seneye sampiyonlar liginde oynayacagiz allah izin verirse ona göre transfer yapmak lazim böyle tabata mabatayla ilgilenmek gereksiz gerci kaynak nedir?
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | antep kesin cok büyük miktarda para ister bir 28 yasina deyen bir oyuncuyada okadar cok vermem acikcasi..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | tabatayi begeniyorum ust duzey bir oyuncu bence ama bana gore turkiye liglerinden anadolu takimlarindan alinacak birtane yabanci var su anda oda sivasli bilica o herif harbiden manyak bir adam zapo giderse eger bilica bize kesinlikle gelmeli sivok a hayranim sivoktan bile iyi o bilica
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #37 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
valla antepten alinan topcuilardan hayir gormedik konusunda sana katilmiyorum toraman uzulmez senelerdir bu takimda oynuyorlar bana gore kesinlikle uzulmezi oynatmam o ayri konu ama adam 10 yildir hizmet ediyor bu senede ekrem geldi ekremide unutmayalim bence bu sezonun en onemli adamlarindan birisidir ekrem yani bence gayette hayrini goruyoruz gibime geliyor bana ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() |
![]() | #38 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | İnşallah asılsız haberdir. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |