![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßoßo'yLa senLe dewam edicem diip tekke ne aLaka ..? imzasız ßende inanmam..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | imza atmayana kadar inanmam sonra balon haber oluyor... | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İmza atmadan hayatta inan mam ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Koca bir yalan birde yaptığınız haberlerde kaynak belirtiniz | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | benimde zaten bir fikrim yok gazete haberi buraya sadece tartisilmasi icin koydum dogru veya yalan onu bilemem yakinda görürüz yalani veya dogruyu ,,,,ilginiz icin tesekürler,,,, | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | tamamda kardesim buraya her gazeteden alinan haberin reklaminimi yapalim kaynak belirtin diyorsunuz bu sadece bir gazete haberi bunun yalan veya dogru oldugunu yakinda ögreniriz bizim amacimiz eger böyle birsey varsa dogrumu yanlismi bu transfer veya transferler onu biz tartisalim | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence Fatih iyi bir transfer,herkesin atladığı birşeyi hatırlatmak istiyorum..Fatih'in gerçek yeri santrafor olmakla beraber o çok iyi bir "10 numara" oyuncusudur..Yani Sergen in pozisyonunda çok rahatlıkla oynar... Golcülüğü de cabası olur..
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |