![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu haberi bende okudum...gerçekten çok sinirliyim.... azizenin yalakası basın beşiktaş maçlarında şike arayacağına, satılık ankaragücünün 8-0 sattığı maçı, denizlisporun ligde kalmak için satın aldığı malatyayı, gs sempatizanı ilhan cavcavın takımı gançlerin yattığı gs maçlarını fenerin satın aldığı anadolu takımlarını elle atılan golleri satılık hakemleri ve federasyonu ve bunun gibi nice adilikleri araştırsın.... unutmayın beşiktaş şike yapan bir takım olsaydı,mazisinde şerefli ikincilikler değil,cincon ve ezikler gibi ******** birincilikleri olurdu....
__________________ BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ BÜKEMEDİĞİMİZ BİLEĞİ KIRARIZ | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Neden şimdi ısıtılıyor acaba bunlar? Sezon öncesi... Korkudur bu. Bu sezonun sonunda "100. YILINDA TEK ŞAMPİYON" pankartı asılacak İnönü Stadında. Kampanyanın sebebi bana göre başka bişey değildir. Yemezler... İncelenecek yüzlerce maç var ama ,Beşiktaş maçı sattı mı?- Vay be.. TMSF kayıtlarında yer almış teşvik primleri var bu ülkede ne oldu onlar? Hep söylüyorum; Passatlarını Mercedes yapmanın ucuz yolları bunlar. Bu arada iddiaların odaklandığı tüm isimlerin klüple ilişiğinin bitmiş olması olumlu. Çok şükür ki takımda ağa-baba-hemşeri olaylarına girecek "babalar" kalmadı. Yönetim de anında tepki koyarak gerekli adımı attı bana göre. Lig başladığında 100. yıldaki kadar güçlü bir sinerjiyle söküp atıcaz inşallah..
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alem Ezik oLmus ßeyler...! miLLiyet Senin Yaptigini Irak Gazateleri Yapmaz LaN... O Yazıyı Yazanında... O Futbolcularındaaa... Neyse... Yeter...! Bunlar Eziklerin İ$i... ßizim ßüyüklüğümüzü Kimse Hazmedemiyor.. Bizi Ancak ßöyle Yıkmaya Calısıyorlar Ama Bilmiyorlarmı Biz Türkiye Cumhuriyetinin En Köklü En Sağlam En Başarılı En Dürüst Camiası Oldugumuzu.. Ögreneceksiniz Ezikler Ögreneceksiniz. O Yazılarıda Yutacaksınız... Şerefsizler...
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Kulubun boyle birsey yaptigini sanmiyorum ama sergen ve sinan enginin ismi buna benzer konularda adi gecmistir zaten ismi gecen oyuncularin su anda kuluple baglantisi yoktur hatta biri fb de tumer digeri gs emre EGER HER KIM SIKE YAPMISSA ORTAYA CIKARSINLAR YUREKLERI VARSA bence bu isten en az ceza alacak takim besiktastir diger ikisi dusunsun herkesin ne yaptigi biliniyor ve konusuluyor | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Aziz Yıldırım'ın "İstediğim gazeteciyi istediğim zaman kovdurtturum" dediği biryerde biz neyi tartışıyoruz ki.Bu medya kokuşmuş.Aziz Yıldırım'ın bu sözlerine biri çıkıp söyledi mi" Ya kardeşim sen kimsin de istediğin gazeteceyi kovdurttabiliyorsun bakalım" diye.Önce üç sene önce İzmit'te oynanan İstanbulspor-BJK maçının öncesinde İstanbulspor'un soyunma odasına gelen 600 milyarlık çantayı bir araştırsınlar bakalım.Ama yemiyor tabii.Hepsinde g.t korkusu var.İlerde bir gazeteci olmak isteyen ben,bu kokuşmuş medyadan iğreniyorum.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |