![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O zaman bz şimdiden bir doğumevi ve kreş kuralım
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaten doğuştan diyor dostum
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Önceden Yusuf'un ben Gs'liyim veya da Fb'liyim diye bir açıklaması var mı bilmiyorum, duymadım en azından...Onun için bunu demesi gayet normal...Olmasa ne olacakki hem yaf, gelmiş 34 yaşına, sanki 10 sene top oynayacak bizde...Zaten Beşiktaş'lı olması da yetmiyorki, önemli olan adam olması, topunu oynaması...Yusuf bunları yapsın yeter... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Adam ben doğuştan Beşiktaş'lıyım demiyo ki, videoyu izledim öyle birşey göremedim..! Ayrıca 2005-2006 sezonunda Denizlispor ligde kalsın Ferbahçe'de şampiyon olsun diyen Yusuf değilmiydi..! Bu ne perhiz, Bu ne lahana turşusu..!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Basarili olsa ne yazar ya yasi gelmis 34e!!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |