![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Beşiktaşlı olup olmaması hiç sorun değil..Ancak " FB şampiyon olamadığı için oturup ağladım, Ben Fenerbahçeliyim, Gönlüm Fenerden yana " diyen bi adam da çıkıp ben Beşiktaşlıyım demesin..Terbiyesizliktir bu.. | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha onceden bunları demıs olabılır ama artık besıktasımızın futbolcusu ne olursa olsun sahıp cıkmamız gerekıyor bıze yakısanı yapalım yusufun futbolunu konusalım futbolunu elestırelım daha oncede bızdede oldu besıktaslıyım dıyen hatta kapalı trıbun onune gelıp rakıp takım aleyhıne tezahurat yapanda vardı kotu bı oyuncumuydu degıldı ama kısılıksızdı. yusufunda oyununu besıktasa katkısını konusalım kısılıgı bızı ılgılendırmemelı bence | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Madem doğruştan Beşiktaşlıydın neden Denizlispordan direk bize gelmedinnn yada daha önceki seneler ![]() ![]() ![]() Gitttin Bursaspor a adamlara para kazandırdın emekli olmana yakın.. | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | salla salla yalandan kim ölmüş ki ... | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tepecikspora gelse doğuştan tepecikliyim dicek fenerdeyken doğuştan fenerliyim diodu nası deişti:S ![]()
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yarında ''beni inönüye gömsünler'' der ![]() | ||
![]() |
![]() | #40 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Tam bir Besiktasli gibi yazmis. Yusuf tipki bizim eski Yusuf gibi,Sergen gibi nadir gorulebilecek yetenekleri olan yildiz bir futbolcudur.Besiktas'a faydali olacaktir.Madem ki gelmistir,onu bagrimiza basmak taraftarlar olarak gorevimizdir . Hosgeldin Yusuf.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |