![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #201 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Gerçi Alman basını bizde ki kadar kesin konuşmuyor, görüşülüyor diyorlar daha. Hayırlısı..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
|
![]() | #202 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı: ![]() Koskoca Beşiktaş forumunda Almanca bilen bir insan yok mudur ya, burda simgelerle düşündüklerini çözmeye çalışıyorum ![]() ![]()
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() |
![]() | #204 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | buyrun arkadaslar benim almancam var, neyi tercüme etmemi istersiniz? | ||
![]() |
![]() | #205 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #206 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
Genel olarak burda konuşulanları merak ediyoruz.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() |
![]() | #207 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | babelfish den ingilizceye çevirdim forumdakileri, çoğu Ernstin takım için önemli bir isim olduğunu, bir kısmı ise Engelaar ve Jones varken 30 yaşında iyi paraya satılabileceğini yazmış. Aralarında kötü oyuncudur diyene rastlamadım şimdilik. Arada Ernst gidiyorsa Poulseni alalım, ya da para+delgadoyu versinler diyip işi sulandıranlar da var ![]() | ||
![]() |
![]() | #209 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aynen aga..Şu şartlarda zaten 2yönlü iyi bir adam da zor bulurduk..Geremi olmayınca bu adam olmalıyı..Oldu galiba..Mutluyum ben.. Ayrıca teknik yok diyolar da; cidden bu adamda yoksa bizdekilerde hiç bişe yok..Bence ayağı da gayet düzgün..Ön libero adam sonuçta tabiki bi Messi klası beklemesn kmse ![]() | |||
![]() |
![]() | #210 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
burdada daha tartisiyorlar, fakat gerceklesecegini sanmiyor almanlar, eger öyle birsey olursa bi kac kisi bu oyuncunun gidecegine cok üzülürüm yanitini vermisler | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |