![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 24 kere Alman milli takımı gibi bir milli formayı giymişse fazla yoruma gerek yok. henüz 29 yaşında, alman disipliniyle yetişmiş bir panzer işimizi fazlasıyla görür. benim gönlümdeki isim geremiydi ama aralarında fazla bir kalite farkı yok. ama bazı arkadaşlar essien'i falan bekliyodu heralde. diatta, higuain, gordon, seric gibi adamlardan sonra müthiş bir transfer aslında... | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şuan da Kanal 24 de Hamburg - FC Bayern maçını sunan srikerin yorumu : '' Beşiktaş bu gün çok önemli bir transfere imza attı ve adeta Shalke'nin beynini aldı.'' Sürekli Almanya ligini takip eden etmeklede kalmayıp birebir anlatan spkerinin yorumu bu
__________________ tek aşk beşiktAŞK!!!! | ||
| |
| | #5 | ||
| Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya ernst çok faydalı olucak ve bu teknik değil diyenlerin sözlerine cevap vericek bize ön liberoda savaşan bi adam lazım o da ernst
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar...hiç tartışmasız yerinin iyi adamlarından birini aldık..ben çok faydalı olacağına inanıyorum..Fabıan; takımın görüntüsünü de, oyun şeklinide,rakiplerin bakışınıda çok değiştirecektir.. Böyle sert ve mücadeleci bir adamla oyun formatı da değişecektir..Onun oynadığı orta sahanın arkasında Denizli nin meşhur 3 lü savunması da fazla açık vermez
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" Konu Karetta2002 tarafından (30-01-2009 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |