![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Artık gece haberlerini beklemek lazım gelişme duyabilmek için. Ama yarından önce daha ciddi bir haber geleceğini sanmıyorum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 saattir Alman Spor gazetelerini araştırıyorum malesef bağımsız kaynaklı yeni denilebilecek bir haber yok tüm haberler Türkiye kaynaklı genellikle Ntvspor gösterilmiş kaynak olarak. Yanibir delinin attığı taş ta herkesi ayağa kaldırmış olabilir. Ancakböyle güçlü bir haber trafiğinin ardından seriçin apar topar sözleşmesinin feshedilmesi herşeyi ortaya koyuyor gibi.
| |
| | #5 | ||
| Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu iş artık bitti bence bayern maçında spiker bile söyledi
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
| |
| | #9 | ||
| Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | artık bitti bencede yarın ve ya diğer gün istanbulda görürsünüz ama keşke yönetimde tanıdığı olan birisi olsada içimizi tam olarak rahatlatsa ![]()
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
| |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ernst' in kendi kişisel web sitesinde Beşiktaşlı gurbetçilerin ziyaretçi defterine yazdığı yazılar var şu anda bir sürü. Fabian Ernst * Offizielle Website
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |