![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #282 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgado zor çıkar bi daha sahaya artık bence.. Çıksa da randıman vereceğini sanmıyorum artık.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #284 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | delgado 1 hafta sonra dönüyomuş italyadan tedavi bitmiş naberr ![]()
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() |
![]() | #285 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet tedavi bitiyor ama en az 2-3 ay topa dokunamayacak diye biliyorum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #287 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mücadeLeci hırsLı ßi oyuncu..qeremi oLmadı ama ernst ii oLur die düsünüyorum..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() |
![]() | #288 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Alıntı:
Ernsta gelince yasi 29 (otuz degil). Düz bir oyuncu ama her takima lazim. Ikili mücadelerde basarili. Cok riske girmeyen ama orta sahayi toparlayabilen bir oyuncu. Bu yönden bizim takima katki saglar. Gol yollarinda pek de basarili sayilmaz (zaten gol atsin diye alinmiyor). Cok nadir sakatlaniyor. slmlar | |||
![]() |
![]() | #289 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=Redhanded;905540]sheva24 iyi güzel diyosun daha tecrübeli biri olsaydı keşke diyosun ama demiörenin bunu aldığına şükretmek lazım[/quot, haklısın ![]()
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() |
![]() | #290 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ne yaptın emre kardeşim ne 2 - 3 ay ı yanlış biliyorsun benim bildiğim en geç 3 hafta sonra sahada delgado . Hoşgeldin ernst güle güle seric Konu _Blackseagless_ tarafından (31-01-2009 Saat 07:51 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |