![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #321 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | toplam maliyet 2.5 milyon euro'ymuş | ||
![]() |
|
![]() | #322 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | evet beyler biz salakmıyız yoksa 12 verelim ben artık kartalhabere inanmıyorum enrst e bile ismi duyulmamış diyor sadece bu transferi lekelemeye çalışıolar
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() |
![]() | #323 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | yahu Allah aşkına şu kartalhaber denen kolpa sitenin haberini getirmeyin , bu kadar pislik atılmaz bilip bilmeden yahu nasıl ernst adı sanı bilinmeyen bir adam olur adam defalarca milli takım forması giymiş . | ||
![]() |
![]() | #324 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Bence de..İtimat etmemek gerek kartalhabere .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #326 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yani bide uyduruk bi ülke deil almanya milli takımına giriyosun boru deil yani
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() |
![]() | #327 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
dimi yani , ronaldinho yu getirsek gene adı sanı bilinmeyen der bu kolpahaber . | |||
![]() |
![]() | #328 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() |
![]() | #329 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() |
![]() | #330 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Beşiktaş'ta İç Anlaşmazlık! ![]() Medyaya dün akşam saatlerinde düşen bir haber bomba erkisi yarattı. Siyah beyazlı yönetimin Ernst ile anlaştığı bildirildi. Ancak işin aslının öyle olmadığı ortaya çıktı. Aslında Beşiktaşlı yöneticiler Ernst’in yanı sıra Norveç’in Rosenborg takımında forma giyen 27 yaşındaki Marek Sapara ile de anlaşma sağlayıp el sıkışmış. Ancak Beşiktaş’da Seric’in yollanmasıyla ise sadece boşta 1 yabancı kontenjanı bulunuyor. Mustafa Denizli, Ernst’i isterken, yönetim ise daha genç olan Sapara’yı istiyor. Saparanın maliyeti Ernst’den 1 milyon Euro fazla, bu da transferin önündeki tek engel. Son karar bugün yapılacak toplantının ardından verilecek. FutbolAktüel Açıklansada oh desek yahuu...
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |