![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ernst işini transfermarkette bittiğini belirtmiyor aksine kulübümüzün ilgilendiğini ancak daha henüz netleşmiş bir cvbın olmadığını belirten bir yazı,2010 a kadarda sözleşmesi devam eden bir oyuncu olduğunu belirtmişki sanırım olamayacak bir transfer ağzıyla yazılmış bir haber olmuş... | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ernst harici bir isim (Geremi gibi kariyerli olmadığı takdirde) hiçbir şekilde kabul görmez bu aşamadan sonra. Ne yapıp edip alsınlar, alay konusu olmayalım yine. Ben alınacak diye tahmin ediyorum, Schalke'nin lig maçı olduğu için netleşmemiş olabilir konu henüz..
__________________ | ||
| |
| | #6 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Rosenborg Web - English: News Schalke 1-0 mağlup olmuş ve Ernst 49. dakikada oyundan alınmış bu arada...
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. Konu mrve_bJk tarafından (31-01-2009 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #8 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geremi olmazsa bu olsun!!
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yani Sapara gelmek istiyor ve bizde 3.3 milyon € teklif etmisiz ama Rosenberg satmak istemiyor... off Ernst hakkinda hicbir haber yok...bugün maca baktim hic Menajeri Mülleri sormadilar yani hic bir gelisme yok ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |