![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #371 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu ısın sonu tanımadıgımız bır fırkıç mırkıç zırkıç olayına dogru gıdıcek gıbıme gelıyor. | ||
![]() |
|
![]() | #373 | ||
KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Werder Bremenden DİEGO yu alıyorlarmış şimdide nasıl olsa kaz gibi taraftar var yedirin bie ey yönetim..Diegonun kramponundaki vidayı daha alamayız... | ||
![]() |
![]() | #374 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | nerde duydun gördün ki onu ?
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #375 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Diego'yu ne yapacağız, bize Ernst lazım. Diego tipinde oyuncularımız var zaten ve Diego'nun maliyetini karşılamak imkansız şu şartlarda.. Ernst veya Geremi ikilisinden biri alınmalı mutlaka ama Ernst daha iyi bana göre..
![]() |
![]() | #376 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hem Geremi gelsin hem Ernst gelsin, olmuşken tam olsun .... Bunlar gene ellerine yüzlerine bulaştıracak anlaşılan bi halt transfer edemeyecekler, ya da dediimiz gibi astarı yüzünden pahalıya gelecek aldıkları adamın, bi tane akıllı yöneticimiz olaydı ah keşke bi tane ya...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #378 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yav şimdi bir laf edeceğim yönetime ama,aylardır buradan millete sesleniyorum küfretmeyin ayıp diye...şimdi ben konuşursam ayıp olacak..bunlara var ya ..iki tane koyun versen güdemezler..Koskoca Beşiktaşı yönetmeye çalışıyorlar....
![]() |
![]() | #379 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ya apar topar seric gitti ernstin wikipedia sine bile Beşiktaş yazıldı artık alınmazsa ne kadar rezil oluruz siz düşünün yarın akşama herşey belli olur olmazsa zaten dönem bitiyo
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() |
![]() | #380 | ||
KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Zamanında işte bunlar hak ediyor dediğimizde hayıflandık ama bizim tüm sevincimizi alın bakın bu yönetimle beraber geldiklerinden beri KANSER ettiler hep üzüntü,keder daha ne yapılsın en güzeli alkışlayalım birde tbrk mesajıda gönderelim bu yönetime ki harbi tam gırgır mevzusu olduk avrupada da artık.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |