![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #413 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 64
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Papa Gueye ,Metalistin stopperi değilmiydi..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #414 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | FC Schalke 04 Forum | Schalker Markt | Ernst in die Türkei? şundan bişey anlayan varsa.. ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #415 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet ben papaguae gelsin diye çok istemiştim ama adamların ciddi anlamda uefa kupasında hedefi var satmazlar adamı satsalarda ben olsam ernst veya geremiden daha büyük paralara satış listesine koyardım.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #416 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İbo sanırım adamın biri haber transfermarktta çıktıysa kesinlemiştir 100 de 100 gibi birşey yazmış ama onlarında bizden çok bildiği yok bu işi.
![]() |
![]() | #417 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O büyük ihtimalle,İtalya ya gider gibi geliyor..
![]() |
![]() | #418 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende sinanı bekliyorum ama sanırım gs maçıbitti o muhabbete 2 saatten önce sıra gelmez herhalde.
![]() |
![]() | #419 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ön libero oynuyor ama yerine göre stoperde oynayabiliyor... fonksiyonlu bir oyuncu...
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() |
![]() | #420 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | TRANSFERMARKT ın haberi... " Besiktas Istanbul will Schalke-Profi Ernst Veröffentlicht: 31.01.2009 - 14:38 UhrQuelle: dpa (©) Der türkische Club Besiktas Istanbul will sich offenbar mit dem früheren Nationalspieler Fabian Ernst vom Fußball-Bundesligisten FC Schalke 04 verstärken. Türkischen Medienberichten zufolge soll eine entsprechende Übereinkunft in den kommenden Tagen unterschrieben werden, berichtete der türkische Nachrichtensender NTV am Samstag. «Es gibt bislang keine Anfrage eines Clubs wegen der Verpflichtung von Fabian Ernst», sagte ein Vereinssprecher auf dpa-Anfrage. Ernst, der 2005 von Werder Bremen zu Schalke 04 gewechselt war, hat in Gelsenkirchen einen Vertrag bis Juni 2010. In der Hinrunde kam der defensive Mittelfeldspieler auf 14 Einsätze. Almanca bilen varsa bi zahmet çevirsin lütfen..
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |