![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yine yılan hikayesi adayı bir girişim bakalım ne olacak | ||
![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beşiktaş eğer böyle yıldızların peşinden koşuyorsa 2 isim veriyim saint etiennede matuidi uğurla manyak olur ve touluseda mathieu solbek 5 milyon€ ederler.mathieu sezonsonu söz bitiyor
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | iyi futbolcular ama eğer alınıcaksa ikisinden biri beşiktaşa bi yararları dokonucaksa alalım
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya Cisse Ernsten daha iyi.. Besiktas alirsa br buyuk fiyasko daha olur!! Iyi olsa Schalke yollar mi? Ernst Turkiyeye gelir mi??
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fiyatı cok yüksek biz bu parayı vermeyiz insallah indirim yaparlar bonservisinde | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlısı olsun ama artık ben ınanmıyorum boyle haberlere her gun yenı bır ısım cıkıyor | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fabian ernst sürekli izlerim almanya liginden dolayı kim beğenmiyor neden beğenmiyor anlamak zor tüm maçlarda aynı performansı sergiliyor istikrar o biçim daha ne olsun uyum sorunu olmaz
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 64
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fabian Ernst,tartışılmayacak bir oyuncu..kapasitesi 10 üzerinden 7 dir ama yılda en az 25 maç max. verimle oynayan,devamlılığı üst düzey bir oyuncu..kemik gibi sağlam bir adam..alınırsa Beşiktaşın çehresi değişir...dirençli bir takım haline gelir..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Beşiktaş'a dünyaca tanınmış oyuncular marka bakımından çok değer katar diyorum
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |