![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu ne perhız bu ne lahana tursusu sen emre ozkanı gonder sonra semavı gundemıne allllllllll anlayamadım
__________________ T3QİN | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaşlar ben sadece "pes" diyorum...bu kadar kepaze bir yönetim olmaz...beşiktaşın her mevkisi tamam bir semavi eksikti...allah sonumuzu hayretsin bu gidişle sokağa çıkamıycak buruma geleceğiz | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu kimdir yaa.. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Semavi'den mesaj var! ![]() Beşiktaş´ın her konuda anlaşmaya vardığı Kocaelisporlu Semavi, FANATİK´e konuştu: Çalışmalarımı sürdürüyorum, kimseyi utandırmayacağım. Siyah-Beyazlılar’ın Kocaelispor’dan serbest kalınca renklerine bağladığı Semavi Özgür, FANATİK’e iddialı açıklamalarda bulundu. 25 yaşındaki başarılı orta saha, “İstanbul’daki maçta attığım gol sonrasında, Beşiktaş’ın beni takibe aldığını biliyorum. Kulüpte yaşanan olaylardan sonra serbest kaldım ve Beşiktaş’la anlaştım. Mustafa hocanın verdiği program dahilinde İzmit’te çalışıyorum. Yarın İstanbul’a gelip takıma katılacağım, kimseyi utandırmayacağım” diye görüş bildirdi. | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | sol a oyuncu alcaklarsa niye caner alınmıyor 1.5milyon€ ya alınabilir dahada düşebilir bu fiyat ve sürekli forma giyebilcek bir oyuncu hep hayal peşindesiniz bizim transfer komitemiz var mı yok mu daha bu belli değil.. ezikler brezilya kupasına izlemk için adam gönderiyor geleceğin yıldızlarını bulmak için.. biz ne yapıyoruz acaba?
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |