![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk defa duydum adını...yapmasınlar böyle transferler...elimizde ki gençleri değerlendirelim, geliştirelim... | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hayirli olsun diyelimde ,bari kumasi iyi ciksa ,ben aydina cok üzüldüm ne gerek vardi yusufa hangi akla hizmet böyle birisi alinir ona karsi para verilir arti üstüne genc futbolcularimiz bu nasil düsüncedir hic bir anlam veremiyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #7 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benımde tanıdıgım bır ısım degıl hayırlı olsun | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | erkan zengin geseli sabrinin daha teknik vede hızlı olanıdır,eğer bu transferi yönetim başarırsa onlar 10 puan veririm keza erkan transferi yılın transferi olur vede cok büyük katkı yapar...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #9 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla tanimiyorum ama avrupa takimlarin da alt yapisini tamamlamis futbolculari bu sekilde kadromuza katmaliyiz diyorum 100 bin euro birsey degil bu tur topcular takimimiza katilmali ayrica isvec liginde 25 maca cikmis olmasida devamliligi oldugunu gosterir ayrica 13 de milli maca cikdigina gore 38 mac oynamis demektir bir sezonda buda istikrarli bir topcu oldugunu gosterir
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |