![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Aynen transferleri gece yarisi yapiyoruz ![]()
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | İbb'den Yalanlama İddialarla ilgili görüştüğümüz İBB'li yetkililer iddiaları yalanlarken; kulislerde bu transferin gerçekleşebileceği öne sürülüyor. Lig tv
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sacmalık
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kayseriden abdulahı alın fener gibi doğru geleceğe yönelik hareket edin ama celal kolt dan umutluyum iyi adamlar getirecek böle forumlarda atıp tutturmaz bizi
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Slovak oyuncuları gördükten sonra tjikuzuya razıyım ![]() | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kartal’da Tjikuzu bombası Devre arasında Yusuf Şimşek ve Erkan Zengin'i renklerine bağlayan Beşiktaş, hız kesmiyor. Siyah-beyazlılar daha öncede gündeminde bulunan Tjikuzu'yla her konuda anlaştı. Tjikuzu karşılığında İstanbul Büyükşehir Belediye'ye Seric'i öneren siyah-beyazlılar ilk etapta olumlu cevap aldı. Görüşmelerin sürdüğü ve bu transferin netlik kazanmasının an meselesi olduğu bildirildi. Siyah-beyazlılar, bu transfer karşılığında Tjikuzu ve Seric'in sezon başından beri olan alacakları ile Seric'in sezon sonuna kadar olan transfer taksitlerini ödemeyi kabul etti. Toplam maliyetin 1 milyon euroyu geçeceği de açıklandı. SERİC KAMPTA ÖĞRENDİ Büyükşehir Belediye transferi doğrularken, Beşiktaş Yönetimi'ne pazartesi gününe kadar kesin bir cevap vereceklerini bildirdiler. Beşiktaş'ın Hırvat futbolcusu Anthony Seric, takas yoluyla Büyükşehir Belediye'ye gönderildiğini dün gece Ümraniye Tesisleri'ndeki odasında öğrendi. Denizli maçı için 18 kişilik maç kadrosuna alınan Seric, "Mustafa Denizli ile görüştüm. Beni kadroda düşünmediğini açıkça söyledi. Yurt içi ve yurt dışından gelecek teklifleri değerlendirmemi istedi. Ben yurtdışında oynamak istiyordum. Ama yöneticilerimiz böyle bir karar vermişse yapacak bir şey yok" şeklinde konuştu Türkiye
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Avrupadan alacağız demişti Hoca..Bence isim belli, Tjikuzu fln değil fakat Seric'in gitmesini bekliolar..Seric yollanırsa imzayı attırcaklar..Ben Slovaklardan biridir diye düşünüyorum..Yüksek ihtimalle Kisel olcaktır bu isim.. Geremiyi, Ernsti alamicaklarsa transfer yapmasınlar bence..Cisse, Uğur, Serdar, Sivok yeterli o mevki için..Başımıza dert açmasınlar saçma salak adamlar alıp.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |