![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Adamın bizi istemesi, taraftarı çok sevmesi transfer edilebilirliğini mi arttırıyor nedir? Yapışıyolar bizi sevene..Bırakın kardeşm Cisse kalsın..Tjikuzu nedir yaw.. Tjikuzu'yu alacağına Serdar'ı oynatsana orda..Bizim bu tip oyunculardan medet ummamamız gerekir..Cisseyi beğenmiyoruz gidip Tjikuzuya sarılıyoruz..Yok böyle bir olay yaw..Şahsen ben Cisse'yi pek tutmam ama gündemdeki abuk sabuk adamları da görünce Cisse diyorum yaw..Adamn ayağı düzgün hiç olmazsa.. Tjikuzu Mjikuzu tipinde dan dun adamlarla olmaz yaw bu işler..Kim alıp topu çıkarcak savunmadan..Kaliteli bir adam almicaksanız, sırf alternatif olsun diye alcaksanız almayın yaw..Alternatif bol o mevkide..5 tane adam var en az Tjikuzu kadar oynicak..Sene sonu pişman olcanız, gereksiz adamlar almayın artık.. | ||
![]() |
|
![]() | #42 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tjikuzu... süper zeka b,r transfer daha umarım doğru değildir... şu durumda tjikuzunun bize kazandıracağı hiç birşey olmaz biz demirörene borçlanmaya devam ederiz. | ||
![]() |
![]() | #43 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Werder Bremen,H.Rostock ve Duisburg da oynadı,mücadeleci yapısı var ama teknik olarak Cisse nin yanından bile geçemez..Serdar ondan daha iyidir..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #44 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yine söylüyorum çift ön liberolu sistem için faydalı bir oyuncu olur ama aksi takdirde elimizdekilerden daha iyi olmaz...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tjikuzu gelirse iyi iş yapar | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |