![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla ben güvenmiyorum. Malesef kimseye güvenilmiyor para sözkonusu olunca...
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HAyırlı olsun. Kurtulduk
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş'tan ayrılan Hırvat oyuncu Anthony Seric, ülkesinin Hadjuk Split takımı ile anlaştı. Hırvatistan'ın önemli spor gazetelerinden Sportske Novosti'ye bir açıklama yapan Seric, Beşiktaş ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiklerini söyledikten sonra Hadjuk Split ile 1.5 yıllığına anlaştığını ve kısa süre içerisinde resmi anlaşmayı imzalayacaklarını belirtti. Seric, Beşiktaş'tan ayrılırken finansal olarak özverili davrandığını ve bonservisinin kendisine ücretsiz olarak verilmesi karşılığında siyah beyazlı kulüpten herhangi bir tazminat almadığının da altını çizdi. MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT ![]() | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | aman bu saatten sonra nereye giderse gitsin bela herif
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hayirli olsun baska diyecek birsey yok
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tazminasız ayrıldığını söylemiş. Bu 900.000Dolar lafı geçiyordu o uydurma herhalde.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | vayy para cepte kaldı desenize ![]()
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() |
![]() | #29 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Buna Ertuğrul sağlam ın 3 . kazığı desek hiç yanlış olmaz . güle güle seric yolun açık olsun. Konu _Blackseagless_ tarafından (31-01-2009 Saat 07:56 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaf bu 3 futbolcuya gitse gitse 5 milyon € gitmiştir, bırakın da gitsin yanii o kadar...Hangi hoca 3 futbolcu için 5 milyon € verir, elbette ucuz demek kötü futbolcu demek değil ama bu büyük bi ihtimal böyle oluyor, hele de bizim yönetim alınca...Hala E.Sağlam diyorsunuz... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |