![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ay-yıldızlı nüfus cüzdanına sahip her vatandaş yasalar önünde eşittir. Yazısız kurallar, gelenekler ve teamüllerle ayakta duran kurumların da bütün Türk vatandaşlarına aynı saygıyı gösterip, aynı hakları tanıması gerekir. Basketbolda Ermal milli olabiliyor, atletizmde Elvan Türkiye adına rekor kırabiliyorsa, “Aurelio milli takıma çağırılırsa protesto ederim” diye kampanya başlatmak, hiçbir ilkeye sığmaz, komik kaçar. Düpedüz ırkçılık bu, en hafif deyimle dünyanın nereye gittiğini bilmemek... Bu tür sığ bir ön yargıdan sıyrılıp milli takıma çağdaş düşüncenin kapılarını açan kim olursa olsun, ben onun elini sıkarım. Bu görüşü Ersun Yanal dile getirmiş ya da Fatih Terim, benim için fark etmez. Ama asıl gözden kaçırılmaması gereken, 70 milyon olmakla şişinen bir ulusun, milli takımına Aurelio’dan daha iyisini yetiştirememesi ve Brezilyalı’dan medet umması... Bu da Türk futbolunun ayıbı! Bu laflar yiğiter uluğa ait.Sonuna kadar katılmakla beraber bişey daha eklemek istiyorum.Sen zamanında naim süleymanoğlunu türk yapıp madalyalar alacaksın,elvanı türk yapıp madalyalar alacaksın şimdi aurelioya karşı çıkacaksın olmaz diye.Olurmu böyle birşey ya,kendini türk zannedip o nufus kagıdına sahip herkeze eşit davranılmalıdır.
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
|
![]() | #92 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #93 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | arkadaşım dedikleri doğru olabilir bazı konuların üstüne basmışsın ama bilmeliki bizim yabancılara ihtiyacımız olmasa sorun olmazdı zaten elvan konusunda sana katılmıyorum asil türk bayrağını yüregi ile taşıyan kimse o türk tür türk kalacak!!!!!!! | ||
![]() |
![]() | #95 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Adam askerliğini yapmış....... ![]() Nerede diye soracak olursan.brezilya'^da........ Milliler Florya'da çalıştı14.08.2006 (A) Milli Futbol Takımı, Lüksemburg ile 16 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda yapacağı özel maçın hazırlıklarına başladı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yönetiminde, Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren antrenmanda milli futbolcular, koşunun ardından dar alanda çift kale maç yaptı. ![]() Süper Lig'de dün akşam maçı olan futbolcular ise idmanda yalnızca koşu yapmakla yetindi. Antrenmana, sakatlığı nedeniyle milli takımdan çıkarılan Gökhan Ünal ile yurtdışında forma giyen Yıldıray Baştürk, Nuri Şahin, Nihat Kahveci, Halil ve Hamit Altıntop kardeşler katılmadı. Yurtdışındaki 5 futbolcunun, yarın Lüksemburg'da takıma dahil olacakları bildirildi. (A) Milli Takım, yarın özel bir uçakla saat 14.00'de Lüksemburg'a hareket edecek. Milliler, yarın saat 19.00'da da maçın yapılacağı Josy Barthel Stadı'nda son antrenmanını gerçekleştirecek. MEHMET AURELIO: ''MUTLUYUM'' (A) Milli Futbol Takımı ile ilk antrenmanına çıkan Fenerbahçeli Mehmet Aurelio, çok mutlu olduğunu söyledi. ![]() Mehmet, milli takımda olmanın kendisi için gurur verici olduğunu belirtirken, Fatih Terim'in Lüksemburg karşısında kendisini ilk 11'de oynatacağını açıkladığının hatırlatılması üzerine, ''İlk 11'de oynamak beni mutlu eder. İnşallah bu hazırlık maçımızda galip geliriz'' dedi. Zenit Saint Petersburg'da forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke de Avrupa Şampiyonası elemeleri öncesinde bu hazırlık maçının kendileri için iyi bir sınav olacağını kaydetti. Yeni takımındaki durumunun sorulması üzerine Fatih, ''Herşeyiyle farklı bir kent. Yemekleri farklı. Ama benim için çok iyi bir başlangıç oldu. Daha iyiye gideceğime de inanıyorum'' diye konuştu. Sezon öncesi bir sakatlık geçirdiğini ve şu an performansının yüzde 50'sini sahaya yansıtabildiğini kaydeden Fatih Tekke, 1 ay içinde çok daha iyi olacağını sözlerine ekledi. Bu arada antrenman öncesi Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, sportif direktör Mustafa Turgun ve altyapı antrenörleri, Fatih Terim ile bir süre sohbet etti. Antrenman sonunda da milli futbolcular, toplu olarak basın mensuplarına poz verdi. Öte yandan antrenmanın en ilgi çeken futbolcusu Mehmet Aurelio oldu. Basın mensupları, Aurelio'nun fotoğrafını çekebilmek için antrenman öncesi adeta birbirleriyle yarıştı. ![]() | |||
![]() |
![]() | #96 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence Hüseyin çimşir oyanayacağına aurelio oynasın daha iyi . Diğer bir teferruat ise adam artık türk olmuş oturmuş bit türkün Türk milli takımına girmesini yadırgıyoruz bence bu da tamamen teninin enginden dolayı sorun ediliyo. | ||
![]() |
![]() | #97 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Adam Türk Oldu... Milli Takıma Cagrıldı ve Carsamba iLk 11 de Cıkacak Bu Saatten Sonra Biz Ne Kadar Karsı Cıksak.. Ne Kadar Yorum Yazsak.. Ne Kadar Konuşsakta Hic Bir Sey Değişmeyecek Arkadaşlar.. Bu Yüzden Bence Kapatalım Bu Konuyu...
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
![]() | #98 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
bu arada 5,6 oyuncu daha vatandaslik icin muracat etmisler bu isin cilki cikti ulusoy 6 yabanci uygulamasi yapsin herkes isin yolunu buldu yap adam vatandas sozlesmesi bitnce adam ulkesine gider smdi soruyorum brezilya turkiye macinda aurelio hangi takmi tutacak | |||
![]() |
![]() | #99 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
![]() |
![]() | #100 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sonradan Türk olunmaz.. Türk doğulur..!! bunlar olsa olsa T.C. yurttaşı olurlar.. ama kimsenin koskoca TÜRK ulusunu dünyanın gözünde küçük düşürmeye hakkı yoktur..! başka ülkenin insanını alıp da ulusal takıma sokmak.. resmen bir sahyekarlıktır. Bize asla yakışmaz.. Dahası.. bu ulusun insanlarına da büyük hakarettir.!. ondan başka hiç mi adam kalmadı bu 75 milyonluk ülkede.. o pisliğe mi kaldık. ulıusal takımın zaferi için..??!! hayır..!! Bu olanlar... yalnızca popülizm uğruna.. Türk değerlerinin temeline dinamit koymaktır.. Bu işin sonu da yoktur zaten..Yarın bir gün bakmışssınız ki.. ulusal takımız..içinde bir tane öz Türk'ü barındırmayan... ama Tc. yurttaşı durumundaki..farklı uluslardan bir derleme takım olmuş.. yazık.. lanetler olsun bu mantaliteye..! o brezilyalıyı ulusal takıma alan ve oynatacak olan Fatih Terim'i şiddetle kınıyor.. protesto ediyorum.! Büyük Türk milletini aşağılamaya.. küçük düşürmeye çalışanlara da buradan sesleniyorum.! Keser döner sap döner.. gün gelir hesap döner..! Bu ülkede gerçek bir Türk iktidarı çok yakında gerçekleşecektir.! ..Ve yapılan tüm hainliklerin de hesabı bir bir sorulacaktır..!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |