![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #111 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı: Ne kadar gereksiz bir harekettir. Aurelio'nun milli takıma alınması. Bence tekrarına izin vermeyip bu olayı burda kapatsınlar. Dünya kupasını da kaldırsalar benim içime sin-mi-yor... Kamuoyuna sunsunlar bakalım sonuç ne çıkacak
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | |||
![]() |
|
![]() | #112 | ||
Guest
| ya marco oynamalı mı oynamamalı mı d,ye tartışmak yanlış olur...fransa milli takımına bakın kaçı gerçekten fransız...önemli olan konu marcodan daha iyisi yok mu da o oynuyor asıl konu bu...kazım kanata gelince eyer sen bu ulusal marşta ayağa kalkmıyorsan sen bu ülkeyide terket ve türkiye cumhuriyeti vatandaşlığından çık...bizim uğruna öleceğimiz dil uzatıldığında savaşlar bile çıkarabileceğimiz ulusal marşımıza yaptığın bu saygısızlığı kınıyorum.... | ||
![]() | #114 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Marco son milli maçta takımın iyilerindenmiş ben maçı izlemedim ama öyle duydum,Eğer marco dan daha iyisi yoksa o mevkide marco oynayacak,bunu tartışmak yanlış bu saatten sonra.Aynı durum nobre için de sözkonusu | ||
![]() |
![]() | #115 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar... kazım kanatın milliyetçi duygularına saygı duyuyorum aerollonun milli takıma seçilmemesi düşüncesine de saygı duyuyorum ancak, hiç bir yanlış kazım kanatın milli marş çalınırken ayağa kalkmamasını gerektirmez.bence kazım kanat düşüncelerinde haklı olsa bile (milli marş çalınırken ayağa kalkmaması) haksız duruma düşer. yani hiç bir yanlış, milli marşa saygısızlığı gerektirmez.Tamam Allaha şükür bizde milliyetçiyiz ama asla ırkçı değiliz. ayrıca ne mutlu ki: TÜRK'ÜM, MÜSLÜMANIM,VE DE BEŞİKTAŞ LIYIM.
__________________ BU HAYAT BEŞİKTAŞK SIZ YAŞANMAZ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |