![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence türkiyeye güc katar ! bakin almanyaya takimin yarisi yabanci, senci bile var onlarda, klose podolski neuville, odonkor hepsi alman degil ! türkiye de de bi yabanci oynasa ne olcak ? bence hatta güc katar tür mili takimina.. ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arklar böyle milliyetçilik ayaklarını bırakalım, bunu tüm dünya yapıyor, pekala biz de yapabiliriz, zaten önemli olan o adamın istiklal marşını öğrenip söylemesi değil, marş çalınırken gösterdiği saygıdır... ayrıca marco aurelio çok iyi bir oyuncudur, eziklerde oynuyor diye adamın hakkını yemeyin... ayrıca şöyle bir durumda var: ingiltere, fransa ve daha birçok avrupa ülkesinin kadrolarına baktığımızda adamların ne müthiş kadrosu var, biz de niye yok diye iç çekiyoruz, ama o takımların hemen hemen tamamı devşirme oyuncular... bunlar bana çok normal geliyor, globalleşen dünya anlayışında... | ||
![]() |
![]() | #17 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
hepimiz kleberson'u çok seviyoruz, adam da burayı çok seviyor ve çok mutlu, 3 yıl daha böyle gitse , sonunda türk vatandaşı olmaya karar verse ve milli takıma çağırılsa tepkiniz ne olurdu?işe bir de bu boyutundan bakmaya çalışalım, eziklere hepimiz gıcığız ama sırf onların oyuncusu diye bunları söylemeyelim... ![]() (not: yukarıdaki sadece bir örnekti, yoksa kleberson'un brezilya milli takımında oynadığı için türk milli takımında oynayamayacağını biliyorum! ![]() | |||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Bence milli takımda sadece o ülkenin çocukları oynamalıdır. Fenerli olduğu için değil bizden bir futbolcu da olsa yanlış ve saçma bence. Mesela atletizm'deki Elvan... Milli takıma şampiyonluk getirecek olsa bile bence alınmamalııııııııııııııııııııı.
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
![]() |
![]() | #20 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |