![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arklar böyle milliyetçilik ayaklarını bırakalım, bunu tüm dünya yapıyor, pekala biz de yapabiliriz, zaten önemli olan o adamın istiklal marşını öğrenip söylemesi değil, marş çalınırken gösterdiği saygıdır... ayrıca marco aurelio çok iyi bir oyuncudur, eziklerde oynuyor diye adamın hakkını yemeyin... ayrıca şöyle bir durumda var: ingiltere, fransa ve daha birçok avrupa ülkesinin kadrolarına baktığımızda adamların ne müthiş kadrosu var, biz de niye yok diye iç çekiyoruz, ama o takımların hemen hemen tamamı devşirme oyuncular... bunlar bana çok normal geliyor, globalleşen dünya anlayışında... | ||
| |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
hepimiz kleberson'u çok seviyoruz, adam da burayı çok seviyor ve çok mutlu, 3 yıl daha böyle gitse , sonunda türk vatandaşı olmaya karar verse ve milli takıma çağırılsa tepkiniz ne olurdu?işe bir de bu boyutundan bakmaya çalışalım, eziklere hepimiz gıcığız ama sırf onların oyuncusu diye bunları söylemeyelim... (not: yukarıdaki sadece bir örnekti, yoksa kleberson'un brezilya milli takımında oynadığı için türk milli takımında oynayamayacağını biliyorum! ) | |||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Bence milli takımda sadece o ülkenin çocukları oynamalıdır. Fenerli olduğu için değil bizden bir futbolcu da olsa yanlış ve saçma bence. Mesela atletizm'deki Elvan... Milli takıma şampiyonluk getirecek olsa bile bence alınmamalııııııııııııııııııııı.
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
| |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Avrupa yapıyor ama ,adamlarda nufus artışı sıfır mecburen yapıyorlar.Avrupa yapıyor diye yapacağımız o kadar çok şey varki ,mesale avrupa gibi çalışkan olalım,avrupanın teknolojisini alalım,avrupalıların siyasetçilerini örnek alalım ,bu kişi klebersonda olsa istemem bizim yıldız sorunumuz yok, aurelio yokken biz dünya üçüncüsü olduk ,adı üstünde milli takım bizim milli takıma bakış açımızla avrupalınınki çok değişik,mesela avrupalı bir topçu milli takımda artık oynamayacağım diye açıklama yapıyor bizde aynısını yapmaya kimse cesaret edemez (Tugay istisna) bu işle milliyetçiliği karıştırmayın öyle birşey olsa milliyetçi olanlar klub takımlarındaki yabancılarada karşı çıkar (Ayrıca milliyetçiliğide suç gibi göstermeyin vatanını seven insandan korkmayın kimseye zarar gelmez)...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kardeşim imzamdan da anlaşılayacğı gibi ırkçılığa sonuna kadar karşıyım. ama milli takımımızda 5 sene önce türkiyeye gelmiş, bırakın istiklal marşını ezbere söylemeyi türkçe dahi konuşamayan bir brezilyanın oynaması bana ters geliyor. Milli duyguları taşımayan bir insan doğma büyüme türk bile olsa orda yeri olmamalıdır bırakın yabancı olmasını... şimdi fransa da, almanya da bir sürü yabancı adam var başarılı oluyolar diyenler çıkacaktır. özentiden çok ne var bu ülkede!? hayır bir aurelio ile milli takımımız avrupa veya dünya şampiyonu olacak olsa anlarım. bu adamın kalitesi de ortada...bir ronaldo olsa insanın gönlü belki razı olur da... Herkesi milli değerlerimize sahip çıkmaya çağırıyorum... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |