![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sonuna kadar katılıyorum bjkemre06'ya...marco efendi ne bir tuncay kadar ne de bir hasan şaş kadar kendisini yırtabilir milli takımda...yani fenerli diye galatasaraylı diye adam dışlamıyoruz biz milli takımda...yarın tümer bile milli takımda gol atarsa sevinmeyecek miyiz...ben sonuna kadar sevineceğim her ne kadar bana beşiktaşlılığımın en büyük kazığını da atmış olsa....ama böyle bir adamın oynamasına karşıyım ben..birisi çok güzel söylemiş brezilyaya karşı nasıl oynayacak bu adam diye...bir kendinizi koyun şimdi adamın yerine...ya da şöyle düşünelim biz neler düşünüyoruz bize karşı oynayan türk asıllı futbolcular için, alman milli takımı olsun isviçre milli takımı olsun...şimdi nobre için de var bu söylentiler aynen karşıyım nobrenin de türk milli takımında oynamasına..benim için farketmez isterse ronaldinho olsun, isterse zico futbola dönsün. | ||
| |
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | |||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bu Adam Mİllİ Takimda Patlamazsa Bende Adam DeĞİlİm.gÖrÜyoruz Febe De,lİgde Oynuyo Avrupaya KarŞi Anasi ...(aĞliyo).e Mİllİ Takimda Da Kendİ Aramizda Oynucak DeĞİlİz Ya.
__________________ Ölümüne BEŞİKTAŞ.Uzatmaya Gerek Yok... | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | böle bir anlayış olamaz ya milli takıma giriyor adam vatandaşlık aldı diye ya doğduğundan beri vatandaşlığı olan abilerim bu formayı haketmesine rağmen giyemiyorsa ben sadece YAZIKLAR OLSUN diyecem başka bişey diyemiyecem | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |