![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | şerefsizler bunlar şerefsiz | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | asıp asmamaları hiç önemli değil. zamanında (29.05.1453) şanlı Türk bayragını onların en güzel yerine dikmiştik zaten. bu olayın ezikliğinden kurtulamıyolar ama az kaldı bi bayrak daha dikicez bunlara haktır şerefsizlere... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | BAYRAK Ey,mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, Kızkardeşimin gelinliği,şehidimin son örtüsü ! Işık ışık, dalga dalga bayrağım, Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım. Sana benim gözümle bakmayanın mezarını kazacağım. Seni selamlamadan uçan kuşun yuvasını bozacağım. Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver ! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar. Yurda ay yıldızın ışığı yeter. Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün. Kızıllığında ısındık, Dağlardan çöllere düşürdüğü gün. Gölgene sığındık. Ey, şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalan; Barışın güvercini, savaşın kartalı... Yüksek yerlerde açan çiçeğim; Senin altında doğdum, Senin dibinde öleceğim. Arif Nihat Asya
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | bunlar ne adi insanlar...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | takmayın kafanıza bunlar normal şeyler, asıl bayrak assalardı bunda bir anormallik olurdu, biz zaten kıbrıs rum kesimi'ni tanımıyoruz ki, o yüzden boşverin... | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | allah belasını versın nerde rum varsa(fenerıum) bu trabzonu avrupaya yollamamamk lazım adamların 2 senedır yuzunu gulduruyo ozellıkle rumlarla oynamasınlar.... baska bır takım gıtse 5 tane atardı bu kopeklere
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |