![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çarşamba belli olyormuş | ||
![]() |
|
![]() | #65 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Dün gece Habertürk'te altyazı geçti. Nobre'nin Türk olma izni başbakanlıktan geçti diye. Ayrıca Ricardinho ile görüşmelere başlandığı bilgisi verilmiş Borsaya. ![]() GELİYORUZ
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
![]() |
![]() | #66 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | adam eskiden tam bir ezikti sarı lacivert formayla. şimdi adı bile mert oluyor yavrum bee. şaka bi yana ben hala karşıyım kendisinin türk statüsünde oynayacak olmasına ama benim karşı çıkmamla olmuyor tabi. | ||
![]() |
![]() | #67 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
Beşiktaş’ta sıcak gelişmeler devam ediyor... Fenerbahçeli Marco (Mehmet) Aurelio’nun Milli Takım’a seçilmesi sonrasında Marcio Nobre için Türk vatandaşlığı başvurusunda bulunan Siyah-Beyazlılar, bu konuda hayli yol kat etti. Yönetmelikte yer alan ‘5 yıl Türkiye’de bulunma şartı’nı da, ‘ülke tanıtımına katkı’ maddesiyle bertaraf etmeyi planlayan yöneticiler, “Nobre’ye A Milli Takım’ın ihtiyacı var. Zaten Fatih Terim’in bu yöndeki talebi de ortada. Marcio, Türk statüsünde mücadele edecek, Ay-Yıldızlı formayı da sırtına geçirecek” diye konuştular.
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |