![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | bu açıdan mantıklı... | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Reklamı oldu da ne olduki...En fazla ne kadar durabilirdi Avrupa piyasasında...Sen sportif anlamda bir başarı yakalamıyorsan hiçbir önemi kalmaz bu aldığın adamların...Fb Yarı Final'e kalmasa görürdüm ben Avrupadaki halini o zaman...Carlos'un Fb'ye sportif anlamda çok şey kattığını da düşünmüyorum, reklam reklam da bi yere kadar sonuçta, zaten Fb'den çok kendi reklamını yapıyor adam, götürdü paraları Türkiye'de... | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zago kesinlikle bitirin dediğine göre bir bildiği vardır ama uzun süredir sakattı ve form tutması biraz zaman alabilir eğer bu transferi gerceklestirirsek futbol acısından kumar oynarız ama reklam konusunda cok işimize yarar | ||
| |
| | #4 | ||
| Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yeni sezonun başlamasına 4 aydan fazla var bu süre yeterli bence | ||
| |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | deneme tahtasimiyiz biz ark.. ltf.. tm eski zamanlarda harikaydi ama... sakatliktan sonra birakmis kendini ayrica daha iyi olsa milan filan birakmasdi... oraya vercemiz x milyonu €.. daha iyi kullaniriz... iki konu olmus ronaldo icin birlestirebilirz modlarim
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS Konu BJK1988 tarafından (28-03-2009 Saat 12:42 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #7 | |||
| Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
sen bu yönetimi hiç tanımamışsın ona verilecek x milyon euroyu bu yönetin ne yapar sana anlatim,avrupadan dandik, geleceğin yıldız adayı denilerek 2-3 topçu alınır bir dünya bonserivs verir bir sezon sonra da bedava başka kulübe yollar yine alay konusu oluruz roberto carlos ile ronaldoyu bir tutmak mantıksız ronaldo daha istekli oynayacaktır | |||
| |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
| |
| | #10 | |||