![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SAviola Gelsinde yeter | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ronaldo ancak tanıtım amaçlı getirilebilir, parsını da iyi bir marketingle fazlasıyla çıkarır ama oyuna katkısı olmayacağından gereksiz, zaten denizli'nin de onu isteyeceğini sanmıyorum, saviola'ya gelirsek iş değişir, kesinlikle yararlı olabilecek bir oyuncu, top tekniği de üst seviyede, hızlı, onu sadece forvette düşünmeyin, bugün bir messi, bir krkic, bir tevez gibi orta sahadan hücuma geçebilen tam bir ofans oyuncusu, alınabilir ama astronomik fitalra verilecekse gerek yok, hem gelse dahi delgado-bobo'dan biri gönderilmeli, aynı bölgede çok fazla yabancı birikimi takımın aleyhine olur, holosko ise kesinlikle futbol hayatının sonuna kadar takımda kalmalı, zaman zaman performan düşüklüğü yaşasa da çok farklı bir oyun yapısı var, uzun vadede iş yapmaması mümkün değil, nobre'ye gelirsek hakettiği parayı kabul edecekse türk statüsü dolayısıyla buyursun kalsın, kapasitesinin farkında değilse güle güle... | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şuanki Forvetlerimi tercih ederim. Ronaldo şuan ki haliyle ( Kilosu ve sakatlıgıyla ) bir iş yapmaz. Nobre onan cok fayda saglar. Ha kiloları verir sakatlıgı düzelirse iş yapar oda zor zaten. Saviola kaliteli takıma görmek isterim bitiriciligi iyi .
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ronaldonun sakatlığı geçti zaten maçlara çıkmayada başladı yani sezon sonunda alınack bir oyuncu bu ve o zamana kadar sürekli antreman ve maç yapacak sorun olucağını sanmıyorum ben kilolarının ve sakatlığının ama nüksederse o zaman tamam gerek yok yanii
__________________ Konu İnEvAsYoN tarafından (29-03-2009 Saat 10:48 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Bobo-Nobre-Holosko 3lüsünü yeğlerim..Bence Bobo her türlü Ronaldodan faydalı olur bu ligde..Saviolaya sözüm yok ama onun da 2-3 yıldır karanlıklarda olduğu aşikar..Alınacaksa 1 tane yabancı alınır..2 yabancı forvet alınacağını sanmıyorum.. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben hiç ne saviolanın ne ronaldonun transferine ihtimal vermiyorum ama Ronaldo'yu isterdim. Ancak Bobonun yanına. Bobo zaten yanılmıyorsam beraber oynamak istediği forvet olarak ronaldoyu yazmıştı ki Ronaldo bir efsanedir. Sakalığı yoksa kendi hazırlayacağı pozisyonlarla sırf 15 gol atar ki işleyen bir takımda 20yi çok rahat geçer. Baros gelip 7-8 senedir atmadığı golü yarıms ezonda atıyorsa Ronaldo 2 katını atar. Ben şahsen Nobrenin sözleşmesinin uzatılmayıp (madem imzalamadın ne halin varsa gör diyerek) Cisseden boşalan kontenjanla Ronaldonun takıma katılmasını isterdim. Sağlam oldukları sürece Bobo-Ronaldo forvet ikilisi, arkalarında yedek bekleyecek ya da sağ kanatta değerlendirilecek bir Holoskoyla avrupanın doğu bloğunun en güçlü forvet hattına sahip olurduk. | ||
| |
| | #10 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | umut fakirin ekmeğidir ![]() | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |