![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #162 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Keşke form tutsa eski ronaldoyu izleyebilsek ama o zamanda 1.5 milyon euro ya oynamaz daha fazla ister işte tam kumar oynanacak bir transfer ronaldo gelip bobo gönderilecekse istemem ama nobreyle anlasılamazsa alınmasını isterim | ||
![]() |
![]() | #164 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | carlostan daha fazla sükse yaratacağına eminim | ||
![]() |
![]() | #165 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yararı olur tabiki gelsin
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
![]() |
![]() | #166 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bizim şuan da iki sorunumuz var.Ernst'in yanına sağlam bir adam ... Sola iyi bir takviye.Akşam gördük,İbo,Ramos karşısında resmen ezildi,utandım valla. Orta sahaya ; Juventus'ta yedek bekleyen Poulsen, Sol kanata ise belli ; Emre Özkan olmuyor mu?CSKA'dan Caner Erkin'i alalım ... Başka bir şey ihtiyacımız olduğunu kesinlikle düşünmüyorum ... ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() |
![]() | #167 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alinsin..Hemen..Bananeeee Istiyorum ![]() Ah ah cok büyük oyuncu ..El FENOMENO Gelsin formalar tavan yapar..Sponsor, Reklarmlar versaire pesimizde olur ve cok büyük parlar akar..Böyle birsey varsa hic düsünmem..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #168 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | RONALDO ile ilgili Cıkan SON HABER... Beşiktaş'ta Ronaldo rüzgarı esiyor... Geçtiğimiz günlerde Başkan Yıldırım Demirören ile teknik direktör Mustafa Denizli’nin yaptığı görüşmede ismi öne çıkan Brezilyalı yıldızın transferi haberi, ortalığı karıştırdı... Son gelişmeleri Fanatik’ten öğrenen Beşiktaşlı taraftarlar, forumlarda bu olayı masaya yatırdı ve görüşlerini dile getirdi. Bazı futbolseverlerin, “Yaşlı” yorumlarına karşılık büyük bir çoğunluk Ronaldo’nun takıma büyük katkı sağlayacağı görüşünde birleşti. Figer aracı olacak... Yıldız oyuncunun dünyanın gelmiş geçmiş en iyi golcüleri arasında gösterildiğinin altını çizen taraftarlar, “Ölüsü bile yeter... Forma satışları patlar, takıma ekonomik yönden büyük katkı sağlar. Yeter ki gelsin” yorumlarını yaptılar. Bu transferi özellikle Başkan Yıldırım Demirören’in çok istediği ve Juan Figer’in aracı olabileceğini kaydettiği öğrenildi. Corinthians’tan yıllık 1.4 milyon Dolar kazanan Ronaldo da Avrupa’ya dönebileceğinin sinyallerini veriyor.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #169 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 1.4 MILYON DOLAR bız delgadoya 2.1 mılyon euro verıyoeuz nobre 2.5 mılyon euro ıstıyor ronaldoyla bıran once sozlesme yapılmalı kesınlıkle alınmalı yapın su transferı saten parasını forma satısları reklam vs. cıkacak
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |