![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Attığı bu gol de nar var anlamadım, adamın koşu yoluna doğru güzel bir pas atmışlar o da bunu değerlendirmiş...Savunmadaki adamın ona yetişmesi imkansız zaten, çünkü hazırlıksız yakalanmış adam, Ronaldo arkadan hızını almış bir şekilde geliyorken savunma adamı daha yeni hareket ediyor, bu ikisini nası birlikte değerlendirirsiniz, avantajlı olan elbetteki Ronaldo'dur, buna da yetişemeseydi bari....Hem bu attığı golleri Brazilya'da atıyor, kendi vatanı, daha serbest orda, herkez onun ayağına bakıyor vs...Burda öyle mi olacak sanki, adam bi bara gitse peşinde basın ordusu, bi maçta yüzde yüzlük bi gol kaçırsa öbür gün gazetelerde manşet, zaten Brazilya'da bulduğu pozisyonları burda bulamaz kesinlikle...Hem adam buraya 90 kilo olarak gelse bile 2-3 hafta sonra 100 kiloyu geçer yaf...İstediğiniz kadar videolar vs. gösterin, ne mal olduğu ortada bu adamın...Her golünden sonra da buraya videolar eklenecek anlaşılan... | ||
| |
| | #3 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Helal adama. hala iş var ya ![]() | ||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vallattiğim seyrettiğim kadarı ile koşu yeteneğini de kaybetmiş..yani küçük adımlarla koşuyor..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| |
| | #5 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
abi evet haklısın ama sıkı zaman gectikce fulelerini acar diye dusunuyorum cunku daha ilk macıydı sanki kucuk cocuklar gibi osuyo ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sürekli sakatlanmasa ronaldo rekorları altüst eder ama heran sakatlanabilir korkusuyla... Ancak fatih,sercan,mevlüt gibi yerli yedeği süper olur.
__________________ Sen Benim Damardaki Kanım, Alnımdaki Yazım Şanlı BEŞİKTAŞIM... | ||
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kendini ıspatlamak ıcın cıkış gosterr diye dusunuyorum buda bizim işimize yarar .. Arkadaşlar zaten bonservisi 1.5 m euro biz kactane 1.5 2 m 4m 5m eurolar verdikte futbolcular fiyasko cıktı en azından ismi olacak ve patlama yapacak biri bişi kaybetmeyiz RONALDNUN cok iyi bi yerli yedegi alırsak kazanclı cıkarız
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |