![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bi forvet alacaksak eger bu uzun boylu bir forvet olmali yada batuhan takima donmeli bu takima forvet degil 2 tane tas gibi bek lazim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ronaldo iş yapmaz artık .
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | romario veya bebeto da olabilir.... ![]()
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Adam suan Brezilyada leplepi gibi gol atiyor.. Siz eski formundan bahsediyorsunuz.. Gelse yer yerinden oynar gercekten.. Ama biz daha Nobre gibi siradan adama imza attiramiyoruzku Ronaldoya attiralim!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | aynen öyle abi bencede gelse süper olur gol kralı olur bence haa bu arada saviola diyolar ama saviola takımı sırtlayan bir oyuncu değil arada bir gol atan çok iyi takımlarda çok gol atan bir oyuncu bence alınmasın yani ama alınırsada yıldız oyuncu kimse azını açmaz hani özelliklerini düşünmek lazım hızlı ve golcü ama takımı alıp götürebilcek bir oyuncu değil yıldız alıyorsak öyle bir adam almalıyız die düşünüyorum
__________________ | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Uzun süre Corinthians´ta menacerlik görevini yapan Zago, "Beşiktaş Ronaldo´yu kaçırmasın. Çok önemli bir transfer olur" yorumunu yaptı. ![]() Beşiktaş’ın 100. yıldaki şampiyonluğunda önemli rol oynayan Carlos Alberto Zago, Ronaldo’nun formasını giydiği Corinthians’ta genel menacerlik görevini yapıyordu. Kısa süre önce kulüpteki görevinden ayrılan Zago, Ronaldo’nun son durumu hakkında Beşiktaş’a rapor verdi. Raporunda çok olumlu ifadeler kullanan Zago, “Ronaldo, Beşiktaş’a çok ayrı bir hava ve renk katabilir. Ayrıca Beşiktaş’ın popülaritesini de yukarı taşır. Bence kesinlikle bu transferi bitirin” şeklinde görüş bildirdi. Bilindiği gibi Bobo’yu Siyah-Beyazlılar’a öneren isim de Zago olmuştu. Bu arada Brezilyalı oyuncunun, Güney Amerika’da öne çıkan isimleri Beşiktaş Yönetimi’yle de paylaştığı kaydedildi. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ben de katlıyorum Zago'ya, Ronaldo bize gelse 2 sene oynasa o bile yeter. Hem popülerliği ile faydası olur hem forma satışıyla faydası olur artı form tutarsa çok da iyi bir golcü olduğunu söylemeye gerek var mı? Ama bu da kolpa ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bence haber kolpa ama değilse ronaldo kesinlikle alınmalı corintiasta ilk maçında gol attı ve uzun zamandır sakattı o maçta yaptığı hareketleri görünce adamın içindeki cevher bitmiş bu besbelli gözüküyor.. inşallah alınır
__________________ | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tamam boboyu zago önerdi ama bi düşünün ronaldo sakatlık geçirdi uzun süre oynamadı tabi kiloda karıştı buna beşiktaşa koşan adam lazım hırslı,azimli tuttuğunu koparan adam ben ronaldo da hala eksikler olduğunu düşünüyorum
__________________ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |