![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bak ne diyorum sadece 2 maçta 1 gol atsa ki bence kesin atar 17 gol atmış oluyor ligte arkadaşım attığı goller zaten ekstra diyorum ve evet kombinede sattırır formada sattırır alacağımız yıldız oyunculardada yol açar bu açı bnm için açıkçası daha önemli
__________________ | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | 2 maçta 1 gol atsın demek bize kolay geliyor, ama olmuyor işte, kolay değil o kadar, kimler geldi bu ülkeye, ama gol kralları kimler oldu bi bakın, Serkanlar, Zaferler, Semihler oldu yaf gol kralı.. ..Elbette forma satışları kombine satışları da önemlidir, buna bir şey dediğim yok zaten, ama sportif başarı olmayınca ne yapim ben forma satışını falan.. .. | ||
| |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya ronaldo kalitesinde kim geldi türkiyeye bi carlos geldi bi ortega geldi kim geldi başka biri orta saha biri sol bek ?? kim bana isim ver guiza mı ![]()
__________________ Konu İnEvAsYoN tarafından (28-03-2009 Saat 13:35 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ronaldo'nun geçmişine bakarak konuşuyorsun hala, onun kariyerine sahip kaç oyuncu varki zaten...Anelkalar, Carewler, Ailtonlar da leblebi gibi gol atar diye geldiler ama kaç gol atabildiklerini gördük...Elbette Ronaldo'nun kariyerine sahip değil bu oyuncular, ama belli bi başarıları var sonuçta... | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Futbol olarak ne faydasi dokunur bilmiyorum ama reklam acisindan süper olur!
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet başarıları var doğru söylüyosun ama sencede değmezmi riske girmeye ya güzel oynarsa hakkaten form tutarsa bizi ligte bi kere kesin şampiyon yapar avrupadada bir yerlere getirir emin ol ve anelkayı unutmuşum doğru söylüyosun ama anelkada çok aylak bir adamdı yaa oynamıyodu canı isterse oynuyodu tabi ronaldo nun böyle yapmıcağını bilemeyiz ama futbol oynamayı seven bir yapısı var diye biliyorum bilmiyorum yaa bence yönetim alsın ronaldoyu dediğim gibi zaten formadan ve kombineden parasını çıkarır o ![]()
__________________ | ||
| |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Sorun para değil zaten benim için, zaten ne kadar vereceğizki, 4-5 milyon € en fazla, çıkar o para elbet bi yerlerden...Sorun nası bi performans göstereceği, yaa oynarsa diyoruz, oynasa en fazla ne kadar oynayabilecekki, Barçadaki, İnterdeki, Realdeki Ronaldo olmayacağı kesin, onun yarısı olsa bile razıyım ama olmayacaktır bence.. .. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |